Κούγιας: «Καμία τύχη ούτε στο CAS ο Ολυμπιακός»

18:58 | 10/11/2023

Ο Αλέξης Κούγιας θεωρεί πως ούτε στο CAS θα δικαιωθούν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Αλέξης Κούγιας σχολιάζει στο SDNA την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τη δικαίωση του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Δικαιώνομαι ακόμα μία φορά. Αν και συνήθως δημιουργώ αντιδράσεις γι' αυτό, είτε στη μία, είτε στην άλλη πλευρά. Η απονομή της δικαιοσύνης είναι μία πολύ απλή διαδικασία. Αρκεί να θέλεις να την εφαρμόσεις και να τη δεχτείς. Προϋποθέτει τη διάπραξη κάποιου αδικήματος. Εκτός από το πειθαρχικό μέρος της υπόθεσης, με την τιμωρία του Ολυμπιακού, υπάρχει και το ποινικό για τον δράστη, το οποίο κινείται αυτεπαγγέλτως και μάλιστα με πολύ σοβαρές κατηγορίες. Υπάρχει η κακουργηματική πράξη της έκρηξης, η κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Εκεί μάλιστα μπορεί να κινηθεί και ο ίδιος ο Χουάνκαρ εναντίον του.

Πού στηρίχτηκε όλο αυτό; Στην έκθεση του γιατρού του αγώνα και στην έκθεση του νοσοκομείου. Έγινε η εξέταση στο νοσοκομείο όπου οδηγήθηκε ο ποδοσφαιριστής και οι γιατροί απεφάνθησαν μετά από τη χρήση των κατάλληλων μέσων για τη βλάβη που είχε υποστεί.

Όλα τα άλλα που ακούω είναι κωμικές δικαιολογίες, για να λέγονται στα καφενεία και να γελάει ο κόσμος. Άκουγα κωμικά πράγματα όλες αυτές τις μέρες. Ότι δεν είναι δημόσιο το νοσοκομείο. Καμία σημασία δεν έχει. Αρκεί ακόμα και μία βεβαίωση ιδιώτη γιατρού.

Η έκθεση του νοσοκομείου θα πιστοποιούσε ή θα διέψευδε τη σωματική βλάβη. Κι εν προκειμένω πιστοποίησε τη βλάβη του ποδοσφαιριστή, με τον Ολυμπιακό να έχει την αντικειμενική ευθύνη γι' αυτό. Εκεί εκτιμώ ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε καλή υπεράσπιση».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.