Κουρέπης: «Αυτό που γίνεται φέτος στην Αναγέννηση είναι καταπληκτικό»

14:48 | 21/04/2023

Το ροζ φύλλο αγώνα που θα την οδηγήσει στη κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την άνοδο της στην παραπάνω κατηγορία ψάχνει την Κυριακή (17.00) στο Αρκαλοχώρι η Αναγέννηση. 

Το σύνολο του Αρκαλοχωρίου έπειτα από μια… δραματική σειρά στην πρώτη φάση των play off με αντίπαλο τον Πορφύρα, πήρε την πρόκριση για τα τελικά και πια βρίσκεται μια… ανάσα πριν τον μεγάλο του στόχο.

Την πιο ιστορική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου. Το «back to back» πρωταθλητές και την άνοδο στα σαλόνια της Β Εθνικής.

«Ο στόχος εξ αρχής ήταν αυτός» ανέφερε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας (541), Δημήτρης Κουρέπης. Ο παίκτης που… γέμισε την «ρακέτα» και έδειξε να μην έχει αντίπαλο μέσα στο ζωγραφιστό αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής (23/4, 17:00), τους στόχους που έναν έναν πέτυχε η ομάδα τη φετινή χρόνια, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που απέκτησε με τους «φιλάθλους» του Αρκαλοχωρίου την πρώτη του σεζόν στον συλλογο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΕΠΗΣ: «Αυτό που γίνεται φέτος στην Αναγέννηση είναι καταπληκτικό»

▪️Η Αναγέννηση φέτος είχε θέσει κάποιους στόχους τους οποίους και κατακτούσε έναν-έναν καθ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Απομένει μια νίκη προκειμένου να πετύχει και τον μεγάλο της στόχος που είναι και η ιστορική άνοδος στην Β Εθνική.

«Ξέραμε όλοι, από την αρχή της σεζόν, οτι θα είναι ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο όμιλος μας είχε άρκετα καλές ομάδες και πολύ επικίνδυνες. Στο ξεκίνημα της σεζόν η ομάδα έκανε μια καταπληκτική πορεία με ένα μεγάλο σερί νικών που μας έβαλε από την αρχή στην θέση του… οδηγού. Ο στόχος μας εξαρχής ήταν να μπει η ομάδα στα play off και να διεκδικήσει μετά ότι καλύτερο μπορεί. Στο πρώτο γύρο των play off η ομάδα μας αντιμετώπισε μια εξαιρετική ομάδα, τον Πορφύρα, η οποία έχει μεγάλο… βάθος και παίχτες με πολύ ποιότητα. Παίχτες που είναι χρόνια στα γήπεδα και γνωρίζουν πολύ καλά τις εθνικές κατηγορίες και τις δυσκολίες τους».

▪️Για να κλείσει ιδανικά η φετινή χρονιά θα πρέπει να έρθει η Τρίτη νίκη απέναντι στην Ηλιούπολη. Μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα έχει δείξει καλό προφίλ. Που πρέπει να στοχεύσει η Αναγέννηση ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα;

«Παρά την πρωτιά στην κανονική διάρκεια και την είσοδο μας στα play off δεν εχει ολοκληρωθεί τίποτα ακόμα για εμας. Εδώ που φτάσαμε και μετά απ όσα καταφέραμε κατά τη διάρκεια της σεζόν μένει να βάλουμε ένα… λιθαράκι ακόμα ώστε να τελειώσουμε όπως αρχίσαμε. Σίγουρα η Ηλιούπολη είναι μια ομάδα με πολύ καλές μονάδες. Είναι μια ομάδα που μπορεί να σου κάνει τη… ζημιά, αν τους αφήσεις να κάνουν το παιχνίδι τους. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί από την άμυνα κυρίως, ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του και εν συνέχεια να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό και να οδηγήσουμε το ματς εκεί που θελουμε, στη νίκη και συνάμα στο 3-0 και το μεγάλο μας στόχο».

Ο κόσμος του Αρκαλοχωρίου είναι εκεί και στηρίζει την ομάδα και εσύ έχεις μια ιδιαίτερη σχέση με την κερκίδα, ποσό βοήθησε η ατμόσφαιρα αυτή καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν;

«Θέλω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη που εχουμε εισπράξει από τον κόσμο του Αρκαλοχωρίου. Πραγματικά αυτό που γίνεται φέτος στο γήπεδο είναι καταπληκτικό. Οι φίλαθλοι, ο ΣΦΑ και όλος ο κόσμος μας δίνουν εξαιρετικό boost με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν κάθε Κυριακή. Στην κατηγορία αυτή δε συναντάς εύκολα τέτοιο κοινό και πραγματικά για εμάς ήταν ο 6ος παίκτης και στα εντός αλλά και στα εκτός έδρας ματς. Τους περιμένουμε κι αυτήν την Κυριακή. Θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο σε αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι».

πηγή: fb anagennisi

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.