Ο Κουτρουμπής και το επεισοδιακό ματς στο Γεντί Κουλέ

SMS
20:27 | 28/08/2019

Ο Γιώργος Κουτρουμπής ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Γεντί Κουλέ ως παίκτης του ΟΦΗ και το Capitano.gr θυμάται το επεισοδιακό ματς με τον Παναθηναϊκό το 2015.

Τον Φεβρουάριο του 2015 ο ΟΦΗ φιλοξενεί στο Γεντί Κουλέ τον Παναθηναϊκό και η παρουσία στο γήπεδο του Γιάννη Αλαφούζου «ανάβει» τα αίματα με αποτέλεσμα πριν από τη σέντρα να υπάρξει ένταση. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ είναι το «κόκκινο πανί» για τον κόσμο του Ομίλου, η παρουσία του προκαλεί αντιδράσεις και πριν από τη σέντρα η ατμόσφαιρα «μυρίζει» μπαρούτι.

Ένα εκ των «θυμάτων» της έντασης και ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος αγωνίζεται στους «πράσινους». Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος την Πέμπτη φτάνει στο Ηράκλειο για τα ιατρικά τεστ ώστε να υπογράψει στον ΟΦΗ, βρίσκεται στο... επίκεντρο της «βροχής» των αντικειμένων από μερίδα εξοργισμένων οπαδών της κρητικής ομάδας, χωρίς να αντιδράσει. Εξάλλου, ανέκαθεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν προκαλεί με τη συμπεριφορά του. 

Ένα εξ αυτών των αντικειμένων που τον πέτυχε ήταν ένα ποτήρι με το σήμα του ΟΦΗ, με το στιγμιότυπο να καταγράφεται στον φωτογραφικό φακό. 

Το επεισόδιο αυτό ήταν μία άτυχη στιγμή που προφανώς και δεν άφησε κατάλοιπα. Ο κόσμος του ΟΦΗ δεν είχε απωθημένα με τον Έλληνα αμυντικό ούτε αυτός είχε κάτι μαζί τους. Σίγουρα, όμως, το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι ένα από τα «παιχνίδια» του φακού.

Από τότε έως σήμερα δεν υπάρχει κάτι που να θυμίζει τις τότε ομάδες, πόσο μάλλον τον ΟΦΗ που έχει μπει σε νέα ρότα και κοιτάζει ήδη ένα καλύτερο αύριο.

Η επικείμενη επιστροφή

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Κουτρουμπής ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο. Αυτή τη φορά με την φανέλα του ΟΦΗ, εφόσον όλα πάνε καλά. Ετοιμάζεται για το come back στο ελληνικό πρωτάθλημα και να προσθέσει εμπειρία στην άμυνα της κρητικής ομάδας.

Για την ιστορία, σε εκείνη την αναμέτρηση ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-2 και ο Γιώργος Κουτρουμπής αγωνίστηκε ως αλλαγή.

 

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ-ΜΕΣΑ_190828_145832.jpg#asset:122483

Ο Κουτρουμπής κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Γιώργος Κουτρουμπής έχει τεθεί αντιμέτωπος με τον ΟΦΗ συνολικά 8 φορές στην καριέρα του με τρεις διαφορετικές ομάδες (Καλλιθέα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό). Οι 5 εξ αυτών ήταν σε επίπεδο Super League, οι δύο στο Κύπελλο και η μία στη Β' Εθνική.

Το απίστευτο είναι ότι ο Κουτρουμπής έχει γνωρίσει 4 φορές την ήττα από τον ΟΦΗ, 3 φορές με την φανέλα του Παναθηναϊκού και μία με αυτή της ΑΕΚ.

Ας τα πάρουμε από την αρχή: Κόντρα στον ΟΦΗ έχει παίξει με τον Παναθηναϊκό 3 φορές για τη Super League και 2 για το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Μάλιστα, στην ήττα (1-2 στη Λεωφόρο) ήταν αυτός που σκόραρε το γκολ των «πράσινων». Στο Κύπελλο έχει δύο ήττες αμφότερες στο Γεντί Κουλέ με 2-1 και 1-0.

Με την ΑΕΚ έχει παίξει δύο φορές στο πρωτάθλημα και μετρά μία νίκη και μία ήττα. Έχασε 2-1 στο Γεντί Κουλέ και κέρδισε 2-1 στο ΟΑΚΑ.

Τέλος, μετράει και μία εμφάνιση απέναντι στην κρητική ομάδα όταν αγωνιζόταν στην Καλλιθέα, το 2010, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (0-0 στο Ηράκλειο).

Συνολικά σε 8 παιχνίδια που έχει παίξει αντίπαλος του ΟΦΗ, μετράει 4 ήττες, 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται ο Κουτρουμπής για τον ΟΦΗ

ΟΦΗ - Κουτρουμπής: Η «σχέση», η παράδοση και η συγκυρία

Ο Κουτρουμπής και οι υποθέσεις των άλλων στόπερ

Τα διπλά του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.