«Κρας τεστ» για τον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Η αναμέτρηση με τον Άρη θα δείξει το προς τα που θα… κινηθεί τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ

Η πρεμιέρα πλησιάζει και ο ΟΦΗ έχει μπροστά του με το «καλημέρα» ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι (13/09) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκινάνε από μια… αφιλόξενη έδρα, απέναντι σ’ ένα ισχυρό αντίπαλο. Δίνουν το πιο δύσκολο έως τώρα ματς τους, αφού μπορεί να έπαιξαν δυνατά φιλικά, ωστόσο ήταν περίοδο προετοιμασίας και οι ομάδες βρίσκονταν σε φάση μονταρίσματος.

Στη συμπρωτεύουσα, έτσι, ο ηρακλειώτικος σύλλογος περνάει από… κρας τεστ. Η σεζόν μόλις αρχίζει και φυσικά υπάρχει χρόνος, αλλά το παιχνίδι κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» προσφέρεται για ουσιαστικά συμπεράσματα.

Στον ΟΦΗ έχουν μεγάλες βλέψεις, δεν το κρύβουν και βεβαίως καλούνται ν’ αποδείξουν ότι μπορούν να βάλουν ψηλά τον πήχη. Το ζητούμενο είναι να μπουν στα πλέι οφ και να επιστρέψουν στα πάνω «στρώματα» της γενικής κατάταξης.

Η συνάντηση με τον Άρη, επομένως, θα δώσει εικόνα για την ετοιμότητα του Ομίλου να επανέλθει στην ελίτ της Super League 1.

Είναι νωρίς για ασφαλείς εκτιμήσεις σίγουρα, όμως οι «ασπρόμαυροι» περνούν από μια δοκιμασία. Το συγκρότημα του Μάντζιου είναι… εξαδάτο τα τελευταία χρόνια, είναι ποιοτικό και ο ΟΦΗ πρέπει ν’ ανταποκριθεί.

Δεν έχει τόση σημασία το αποτέλεσμα, όσο η παρουσία στο χορτάρι. Η ανταγωνιστικότητα του, ο τρόπος προσέγγισης του παιχνιδιού θα δείξουν πράγματα για το σύνολο του Νιόπλια.

Μία καλή ή μία κακή εμφάνιση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να προδικάσει τίποτα για τη μετέπειτα πορεία, ωστόσο έχει ενδιαφέρον το αγωνιστικό «πρόσωπο» που θα φανερώσουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι μία πανίσχυρη ομάδα, παλεύουν για τον ίδιο στόχο και ο «ρόλος» που θ’ αποκτήσει ο Όμιλος στο παιχνίδι, θ’ αποκαλύψει ως ένα ποσοστό αν είναι φτιαγμένος για το γκρουπ του τίτλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι δεν θέλει να δει ο Νιόπλιας στο «Βικελίδης»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.