Κρητικός αέρας στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης

09:16 | 11/04/2019

Τα παιδιά τένις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» μετά από δυνατή προετοιμασία,  έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη, εκεί που  έγινε το 2 ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις επιπέδου 1 τονπροηγούμενο μήνα.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» έδωσε το παρόν, συμμετέχοντας με 9 αθλητές-τριες. Οι Μπόγρης Βαγγέλης, ΜανδαλενάκηςΑναστάσης, Ζαφειροπούλου Κατερίνα, Κωστάκη Ελένη, Νικολιδάκης Γιάννης,Τσατσάκη Έκτορας, Ζαχαράκη Αλεξάνδρα, Λαγουδάκη Γωγώ και Παρασκευαϊδη Αλεξάνδρα.

Στα αγόρια 16, οΜπόγρης στα μονά, μπήκε στην οκτάδα, όπου ηττήθηκε από τον Σαμολαδά (ΑΟΑ Ηλιούπολης) 61 64. Ο ίδιος αθλητής κατέκτησε την πρώτη θέση στα διπλά, με συμπαίκτη τον Σαμολαδά κερδίζοντας στον τελικό τους Σταμούλο/ Σταυρακά 76(2) 26 10-6, μετά από ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι.

Στα κορίτσια 16 ετών, η Ζαφειροπούλου στα μονά μπήκε στην οκτάδα και έχασε από την Μπαξοπούλου (ΑΟΑ Υελού) 75 63, ενώ η Κωστάκη τερμάτισε στις 16, χάνοντας από την Πλατσιώτα (ΑΚΑ Μαραθώνα) 61 67(7) 76(1), σ έναν αγώνα για πολύ γερά νεύρα. Οι δυο αθλήτριες, πήραν την τρίτη θέση, αγωνιζόμενες στον ημιτελικό κόντρα στο δίδυμο Μπαξοπούλου/ Γραμματικάκη, από τις οποίες έχασαν 63 64.

Στα αγόρια 12 ετών, ο Νικολιδάκης Γιάννης, στα μονά της κατηγορίας του προχώρησε μέχρι την οκτάδα και έχασε δύσκολα από τον Κίτσιο (Πανόραμα Πυλαίας) 75 75. Ο ίδιος αθλητής, ξεχώρισε στα διπλά, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση με τον συμπαίκτη του Κακουρίδη, οι οποίοι στο τελικό έχασαν από τους πολύ δυνατούς Μακρή/ Σακκά 62 60.

Στην κατηγορία 12 ετών, στην οκτάδα μπήκε και η Ζαχαράκη Αλεξάνδρα και έχασε από την Σμυρίδου (ΟΑ Σερρών) 60 64, σημειώνοντας δυο νίκες νωρίτερα. Στα διπλά μπήκε επίσης στις οκτώ με συμπαίκτρια την Παπασταύρου.

Στα αγόρια 16 ετών, ο Μανδαλενάκης σημείωσε μια νίκη και μπήκε στους 16, όπου έχασε από τον Σαμολαδά (ΑΟΑ Ηλιούπολης) 62 62. Στα διπλά με συμπαίκτη τον Γιούτα δεν έκαναν νίκη.

Η Λαγουδάκη Γεωργία, ξεκίνησε από τα προκριματικά και μετά από δυο νικηφόρους αγώνες, μπήκε στο ταμπλό, που όμως δεν σημείωσε νίκη. Η Παρασκευαίδη Μιχαέλα έκανε μια νίκη στα προκριματικά. Οι δύο αθλήτριες συμμετείχαν και στα διπλά, χωρίς ωστόσο νίκη.

Ο Τσατσάκης Έκτορας, 12 ετών,έχασε στον πρώτο γύρο από τον Παπαδημητρίου (Νίκαια Λάρισας) 60 63. Στα διπλά με τον Δασκαλογιάννη δεν σημείωσαν νίκη.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει όλους τους αθλητές- τριες του για τις επιτυχίες τους και τις προσπάθειες τους. Εύχεται καλή συνέχεια τόσο στους ίδιους τους αθλητές, όσο και τους προπονητές τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.