Κρίνεται του φαν Σιπ - Όλα ανοιχτά

SMS

Τις επόμενες μέρες θα κριθεί το μέλλον του Ολλανδού προπονητή στην Εθνική ομάδα

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η πορεία της Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ και αυτή συνδυάστηκε με ακόμα έναν αποκλεισμό από τελική φάση, πλέον στην ΕΠΟ έχουν αρχίσει τις συζητήσεις με τον Τζον φαν Σιπ αναφορικά με το μέλλον του. Και τούτη την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές όλα είναι ανοιχτά.

Στην ΕΠΟ υπάρχουν πολλές τάσεις, κάτι συνηθισμένο, αλλά το θέμα ποια θα επικρατήσει. Ο προβληματισμός για τον Ολλανδό είναι μεγάλος, αλλά από την άλλη το γεγονός ότι οι διεθνείς παίκτες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον ίσως παίξει το ρόλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συζήτηση με άλλον προπονητή και ο φαν Σιπ παραμένει στο προσκήνιο. Πρώτα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση μαζί του και έπειτα θα γίνει η επόμενη κίνηση αν αποφασιστεί το «διαζύγιο». Η αλήθεια είναι πως λίστα με υποψήφιους υπάρχει, αλλά αυτή θα ενεργοποιηθεί όταν ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Ολλανδό τεχνικό.

Το τι θα γίνει ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Στόχος πάντως της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ είναι να τελειώσει το θέμα το συντομότερο και να μη γίνει σίριαλ. Ο φαν Σιπ δεδομένα θέλει να μείνει, αλλά δεν είναι αυτός που αποφασίζει. Δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις την τρέχουσα εβδομάδα και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και τώρα τι κάνουμε;


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.