Κρίστιαν Έρικσεν: Τα τελευταία νέα για την κατάστασή του

09:24 | 13/06/2021

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, αποκάλυψε ότι ο Κριστιάν Έρικσεν επικοινώνησε και με τους συμπαίκτες του στην Ίντερ, μέσω της εφαρμογής "Whatsapp", όπου τους διαβεβαίωσε από κοινού με το ιατρικό επιτελείο της Δανίας ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Στο νοσοκομείο Rigks της Κοπεγχάγης παραμένει ο Κρίστιαν Ερικσεν,ο οποίος κατέρρευσε το απόγευμα του Σαββάτου (12/6) κατά τη διάρκεια του αγώνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μεταξύ της Δανίας και της Φινλανδίας. Υπάρχει αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του, με τον ίδιο να στέλνει μήνυμα και στους συμπαίκτες του στην εθνική Δανίας, ενώ επικοινώνησε και με αυτούς στην Ίντερ, στέλνοντάς τους μήνυμα στην ομαδική που έχουν οι παίκτες των "νερατζούρι" στην εφαρμογή "Whatsapp", όπως ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα στο Rai Sport.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός αλλά και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, διαβεβαίωσαν τους ιθύνοντες των πρωταθλητών Ιταλίας ότι όλα είναι υπό έλεγχο και ότι η κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή έχει σταθεροποιηθεί, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Φινλανδία για την πρεμιέρα των ομίλων του Euro 2020.

Συγκεκριμένα ο Μπέπε Μαρότα ανέφερε: "Ο Κριστιάν Έρικσεν μόλις έστειλε μήνυμα στην ομαδική συνομιλία της Ίντερ στο Whatsapp, πριν από λίγα λεπτά. Είμαστε αισιόδοξοι για την κατάσταση του Κριστιάν. Το προσωπικό της Δανίας μας είπε ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλά νέα: Έχει τις αισθήσεις του ο Έρικσεν!

Συγκλονιστικές στιγμές με την σύζυγο του Έρικσεν

Μάνατζερ Έρικσεν: «Eίναι ξύπνιος και μιλάει»

«Θαυμάσια δουλειά από όλους, γι΄ αυτό είναι ζωντανός ο Έρικσεν»

Οι προσευχές εισακούστηκαν: «Είμαι καλά», είπε ο Έρικσεν!

Η στιγμή της κατάρρευσης του Έρικσεν

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.