«Κρίστιαν» φώναζαν οι Φινλανδοί, «Έρικσεν» οι Δανοί

SMS
07:58 | 13/06/2021

Συγκινητικές στιγμές στο Πάρκεν

Μετά τα τελευταία, αισιόδοξα νέα για την υγεία του Κρίστιαν Έρικσεν, τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν εικόνες ποδοσφαιρικού πολιτισμού από συμπαίκτες και θεατές.

Από το «ανθρώπινο τείχος» τον ποδοσφαιριστών γύρω από τον 29χρονο ώστε να μην φανεί η εικόνα του στις κάμερες, έως την θερμή αγκαλιά των συμπαικτών στη σύντροφό του και τις ιαχές Δανών και Φινλανδών φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου Parken.

Ο ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο 42ο λεπτό του ματς Δανία - Φινλανδία για το Euro 2020. Όταν έγινε γνωστό πως ο παίκτης της Δανίας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, το πλήθος ξέσπασε σε πανηγυρισμούς με τους Φινλανδούς να φωνάζουν «Κρίστιαν» και τους Δανούς να ανταποκρίνονται «Έρικσεν».

Λίγο νωρίτερα, και ενώ ο Έρικσεν λάμβανε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς στο γκαζόν, η σύντροφός του Σαμπρίνα Κβιστ Τζένσεν κατέβηκε ταραγμένη στο γήπεδο και συμπαίκτες του 29χρονου έσπευσαν να την αγκαλιάσουν και να την ηρεμίσουν.

Από εκείνη την ώρα, μηνύματα συμπαράστασης κατακλύζουν τα social media, από διάσημους παίκτες, συλλόγους και φιλάθλους. Ανάμεσά τους και ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο που ευχήθηκε, μέσω Instagram, να ξανασυναντηθούν με τον Έρικσεν στο χορτάρι.

«Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με τον Κρίστιαν Έρικσεν και την οικογένειά του. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι ενωμένος ελπίζοντας σε καλά νέα. Υπολογίζω να σε βρω σύντομα ξανά στο γήπεδο, Κρις! Κράτα γερά!».

Στο αγωνιστικό κομμάτι που, μετά τα όσα συνέβησαν, έχει τη μικρότερη σημασία, το ματς συνεχίστηκε μετά από παύση ωρών και η Φινλανδία επικράτησε 1-0 της Δανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλά νέα: Έχει τις αισθήσεις του ο Έρικσεν!

Συγκλονιστικές στιγμές με την σύζυγο του Έρικσεν

Μάνατζερ Έρικσεν: «Eίναι ξύπνιος και μιλάει»

«Θαυμάσια δουλειά από όλους, γι΄ αυτό είναι ζωντανός ο Έρικσεν»

Οι προσευχές εισακούστηκαν: «Είμαι καλά», είπε ο Έρικσεν!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.