Ξαναγύρισαν οι εφιάλτες για τον ΟΦΗ

22:03 | 26/01/2021

Η αυτοκτονία με τον Αστέρα, ο εφιάλτης των πλέι άουτ και η στήριξη του Μιχάλη Μπούση στον Σίμο


Του Δημήτρη Καρυωτάκη


Αποκαρδιωτική εικόνα. Κατεβασμένα κεφάλια. Και μια ομάδα που ψάχνει βοήθεια κι εκπέμπει SOS χωρίς κανείς να την ακούει!

Αυτός ήταν ο τραγικά φιλότιμος, αλλά ανήμπορος ΟΦΗ, ένα ακόμη ναυάγιο στην φετινή αποκαρδιωτική χρονιά. Σέντρες από τα δεξιά κι αριστερά με αποδέκτη άραγε ποιον στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, ένα ποδόσφαιρο αναχρονιστικό, με γιόμες βγαλμένες από το ένδοξο και ηρωικό παρελθόν της ομάδας και οι παίκτες-ηγέτες να κρύβονται στα δύσκολα για μια ακόμη φορά.

Γκολ δεν φαίνεται ούτε με το κιάλι, δημιουργία και συνδυαστικό ποδόσφαιρο είναι λέξεις ξεχασμένες και η άμυνα από τον τερματοφύλακα ως τα σέντερ μπακ να έχουν σταθερή αξία στο... λάθος που θα δώσει την υποψία ευκαιρίας και το απίθανο γκολ με κάθε δυνατό συνδυασμό. Σε μια άλλη ομάδα και με μια άλλη διοίκηση κάποιος θα έπαιρνε τη «σκούπα», αλλά όχι σε αυτήν την ομάδα, όχι σε αυτό το project!

Να πεις πως δεν προσπάθησαν; Πως δεν ίδρωσαν τη φανέλα; Πως έχασαν με τα χέρια κατεβασμένα; Όχι κι αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο τραγικά, για την ομάδα που δείχνει πια βαθιά άρρωστη. Κι αν σ’ όλα αυτά προσθέσεις και το άγχος μαζί με τα νεύρα που θα συνοδεύουν το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς, όσο θα ψάχνονται οι από κάτω να μας περάσουν, τότε ο ΟΦΗ θα πρέπει να ανασκουμπωθεί γιατί μπήκε πια σε περιπέτειες που δεν θα έχουν κατάληξη την Ευρώπη αλλά το πως η ομάδα δεν θα δώσει μάχη για να μη ζήσει ξανά έναν εφιάλτη!

Αδυνατώ να σκεφτώ πως αυτή η ομάδα θα βγει από το λάκκο που η ίδια έσκαψε για να μην θαφτεί από τα χώματα. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα καλυφθούν τα «ποδοσφαιρικά εγκλήματα» που από την αρχή της χρονιάς αλλά και στην τωρινή μεταγραφική περίοδο συντελέσθηκαν, αλλά αυτός δεν ήταν ο ΟΦΗ που ξέραμε. Αγνώριστος, αδύναμος και χωρίς βοήθειες από πουθενά. Γι’ αυτό και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα! Δεν ξέρω ποιος θα ντυθεί Αη Σώστης, αλλά η σωτηρία είναι πια το ζητούμενο... ποιος να μας το’ λέγε!

ΥΓ: Ο Μπούσης πρόσφερε, με σπουδή είναι αλήθεια, ξεκάθαρη στήριξη στο Σίμο, διαβάζω. Μετά από τόσες μέρες αφωνίας, ο ιδιοκτήτης βρήκε τη φωνή του, αν και άλλα περιμέναμε να πει! Για την παντέρμη την ομάδα που βολοδέρνει θα βρεθεί κανείς για να τη στηρίξει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 0-1

VIDEO: Ο ΟΦΗ τις ευκαιρίες, ο Αστέρας τη νίκη

Το ακυρωθέν πέναλτι που κέρδισε ο ΟΦΗ

Σίμος: «Έχει δίκιο ο κόσμος»

Τι είπε ο Σίμος για Καστάνιος και αν θα γίνει άλλη μεταγραφή

Ξεκάθαρη η στήριξη Μπούση σε Σίμο και πρότζεκτ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.