Τι ισχύει με Ντουρμισάι και Λάμπρου για ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ντουρμισάι και Λάμπρου βρίσκονται στο «κάδρο» του ΟΦΗ, αλλά μόνο εύκολες υποθέσεις δεν είναι - Ποια είναι τα δεδομένα έως τώρα

Εν αναμονή των δύο επόμενων μεταγραφικών κινήσεων του ΟΦΗ -εξτρέμ και φορ- διάφορα ονόματα από Ελλάδα μεριά έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάποια σύνδεση με την κρητική ομάδα.

Ο ένας είναι ο Λάζαρος Λάμπρου και ο άλλος είναι ο Φλορίν Ντουρμισάι, αμφότεροι φέρεται να έχουν απασχολήσει τον ΟΦΗ, αλλά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πρόκειται για δύο πολύ καλές περιπτώσεις που βρίσκονται στο «κάδρο» της κρητικής ομάδας, όπως θα γινόταν με κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση. Και τούτο είναι το φυσιολογικό. Προς το παρόν, όμως, δεν έχει γίνει κάποια κίνηση γιατί υπάρχουν παράμετροι που δυσκολεύουν τις περιπτώσεις.

Ο Λάμπρου, για παράδειγμα, αν και βρισκόταν μεταξύ ΠΑΟΚ Β' (για αυτή την περίπτωση έδειχνε χολωμένος) και αποχώρησης, βρέθηκε ξάφνου στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Είναι λογικό από τη στιγμή που ο Ρουμάνος προπονητής βλέπει τις λύσεις του Δικεφάλου να λιγοστεύουν να προχωρήσει στην... επιστράτευση του Λάμπρου τουλάχιστον μέχρι να αποφασιστεί που θα ενισχυθεί μεταγραφικά ο Δικέφαλος. Βλέπετε, ακόμα και τώρα που ο Λάμπρου βρέθηκε στα πλάνα του Λουτσέσκου δεν είναι σίγουρο αν θα... τη βγάλει τη χρονιά στον ΠΑΟΚ και το μέλλον του παραμένει μετέωρο. Ο ίδιος ο Λάμπρου θα ήθελε, όπως είναι λογικό, να μάθει σύντομα τις προθέσεις του προπονητή του και θα ήθελε να είναι σε μία ομάδα που να είναι στις πρώτες επιλογές.

Ο Ντουρμισάι, από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr από την Αθήνα, θα πάει όπου αποφασίσει ο Ολυμπιακός. Όπερ σημαίνει πως τη δεδομένη χρονική στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον δώσουν σε κάποια ομάδα δανεικό. Αυτό, όμως, ο ΟΦΗ δεν το σκέφτεται, αφού δεν επιθυμεί δανεισμούς παρά μόνο μεταγραφές. Εκτός, βέβαια, αν πρόκειται για μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο Ντουρμισάι όσο καλός κι αν είναι δεν είναι τέτοια. Αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος, τότε ναι ο Όμιλος θα ενδιαφερθεί. Το τι θα κάνει, βέβαια, ο Ολυμπιακός μπορεί να τραβήξει χρονικά μέχρι το... 90' της μεταγραφικής περιόδου.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο ΟΦΗ θα ασχοληθεί με τις δύο περιπτώσεις μόνο αν αλλάξουν τα δεδομένα. Είτε και για τους δύο παίκτες είτε για έναν εκ των δύο. Αυτό, όμως, είναι ένα υποθετικό σενάριο και ακόμα έχουμε... ψωμί.

Πάντως, αμφότεροι οι παίκτες είναι στο μεταγραφικό κάδρο της κρητικής ομάδας, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια κίνηση. Και επειδή είναι περιπτώσεις δύσκολες που όπως αναφέραμε έχουν αστερίσκους, ο ΟΦΗ έχει κάνει τα πλάνα του και για τις εναλλακτικές λύσεις. Οψόμεθα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τώρα είναι ευκαιρία να «τρέξει» για τις μεταγραφές

Εξελίξεις με Σαρδινέρο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.