Ξεκάθαρος ο Σίμος: «Πιστεύω στην ομάδα, τιμή να είμαι στον ΟΦΗ»

17:50 | 31/01/2021

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε στην κάμερα του OFI TV μετά το ματς για την ΑΕΚ και τοποθετήθηκε για όλα τα ζητήματα.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Έχουμε 6 αγώνες να σκοράρουμε. Σήμερα είχαμε 8 τελικές και ο αντίπαλος 6. Η αλήθεια είναι ότι στις λεπτομέρειες ο αντίπαλος ήταν πιο εύστοχος. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στη στατική φάση με τον Βούρο. Στα περισσότερα παιχνίδια της χρονιάς, θεωρώ ότι έχουμε περισσότερες τελικές από τον αντίπαλο. Δυστυχώς, όμως, δεν σκοράρουμε και δεχόμαστε πιο εύκολα γκολ.

Έχουμε δουλέψει πολύ στην άμυνα, στις στατικές φάσεις. Για παράξενο λόγο, στις προπονήσεις, που δουλεύουμε εντατικά, δεν μπαίνει γκολ εύκολα, ενώ στα παιχνίδια γίνεται το αντίθετο. Και δεν είναι απλά γκολ, είναι γκολ που καθορίζουν το αποτέλεσμα.

Έχω πίστη γι' αυτή την ομάδα, πραγματικά την πιστεύω. Θεωρώ ότι είμαστε μία ομάδα που μπορούμε να βγάλουμε χαρακτήρα στα δύσκολα. Όσο η ομάδα και οι παίκτες με πιστεύουν, πιστεύουν στο πρόσωπό μου, εγώ θα είμαι εδώ για να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Όσο η ομάδα με τιμάει και είμαι σε αυτή τη θέση, εγώ θα είμαι εδώ για να κάνω το καλύτερο για την ομάδα γιατί πιστεύω σε αυτή την ομάδα.

Με τον Λουκ, υπάρχει συνεννόηση με τον παίκτη πώς θα διαχειριστούμε την επιστροφή τους στα ματς. Το ίδιο έγινε και με τον ντε Γκουζμάν και με τον Σολίς. Με τον Καστάνιος ξέραμε ότι αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος για πρώτο του παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-2

Σίμος: «Όσο η διοίκηση μου δείχνει πίστη, θα κάνω το καλύτερο για τον ΟΦΗ»

ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-2: Τα γκολ των «κιτρινόμαυρων»

Ανησυχία με Βούρο - τη Δευτέρα μαγνητική

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.