Ξεκίνησε για τη Λαμία ο ΟΦΗ

17:42 | 04/01/2021

Απογευματινή προπόνηση πραγματοποίησαν οι «ασπρόμαυροι».

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (07/01) απέναντι στη Λαμία, που στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες.

Η σχετική ενημέρωση: «Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (4/1) στο Παγκρήτιο στάδιο, άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εντός έδρας ματς της Πέμπτης (7/1, 17:15, “Θ. Βαρδινογιάννης”) με την Λαμία.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Κώστας Γιαννούλης, όπως ο Felipe Souza και ο Jonathan De Guzman, ο οποίος έκανε και θεραπεία.

Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Οι Απόστολος Γιάννου, Adil Nabi και Vajebah Sakor έκαναν θεραπεία, ενώ ο Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (3/1) ματς, έκαναν αποκατάσταση. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, μεταβιβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης (7/1) με την Λαμία, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (5/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.