Ξεκίνησε η Κ19 του Εργοτέλη

21:59 | 29/07/2019

Πρεμιέρα σήμερα για τους «κιτρινόμαυρους».

Η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν για την Κ19 του Εργοτέλη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Μαρτινέγκο.

Το «παρών» έδωσαν τόσο ο αντιπρόεδρος και γενικός διεθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Τουτζάρης, όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Σταύρος Λαμπράκης.

Ο κ. Τουτζάρης μεταξύ άλλων ζήτησε δουλειά και προσπάθεια τονίζοντας χαρακτηριστικά «να φτάσετε όπου δεν μπορείτε»,  ενώ ο κ. Λαμπράκης ανέφερε: «Πρέπει να βελτιώνεστε, να εξελίσσεστε και να είστε ανταγωνιστικοί. Δουλέψτε με αγάπη και διάθεση. Η επιτυχία είναι επιλογή».

Στη συνέχεια ο νέος προπονητής, Λευτέρης Κορνάρος, επεσήμανε: «Ξεκινάμε με αισιοδοξία μια καινούρια σεζόν, που για τον Εργοτέλη σημαίνει την έναρξη ακόμα μιας απαιτητικής αγωνιστικής και κυρίως εκπαιδευτικής χρονιάς με βασικό σκοπό να συνεχίσουμε πάνω στη φιλοσοφία που έχει χαράξει τα τελευταία χρονιά ο σύλλογος. Είναι καθοριστική για μας η προαγωγή παιδιών στην πρώτη ομάδα.

Φυσικά, η παρακαταθήκη της δουλειάς που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από το κ. Πλεσίτη και τους συνεργάτες του είναι πολύ σημαντική και ευελπιστούμε να “χτίσουμε” πάνω σε αυτή. Με πολύ κόπο, πολύ δουλειά, πειθαρχία, υπομονή, επιμονή και αφοσίωση στο πλάνο μας θεωρώ ότι θα έχουμε μόνο κέρδη στο τέλος. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία! Καλή δύναμη σε όλους!»

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.