Ξεκούραση, απολογισμός και...νίκη άνευ αγώνα

20:22 | 15/04/2019

Η... απόσυρση του Αήττητου Σπάτων δίνει την δυνατότητα στο Εργοτέλη να χαμηλώσει για λίγα 24ωρα ρυθμούς

Με ηρεμία και μια διάθεση απολογισμού, συνεχίζει την προετοιμασία του Εργοτέλη. Όχι για παιχνίδι του Σ/Κ που έρχεται καθώς το προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων δεν θα διεξαχθεί καθώς η αντίπαλος στα χαρτιά έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Έτσι, θα κερδίσει το παιχνίδι χωρίς να αγωνιστεί. Μάλιστα, το επόμενο ματς του Εργοτέλη, θα γίνει στις 21/4 με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη στο Παγκρήτιο.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε χθες κιτρινόμαυρο φιλικό παιχνίδι στο βοηθητικό του Παγκρητιου Σταδίου ανάμεσα στην Κ19 και την αντρική ομάδα του Εργοτέλη. Το παιχνίδι είχε διάρκεια δυο 35λέπτων, με τον Νικόδημο Παπαβασιλείου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Από τον άλλη πλευρά ο Βασίλης Πλεσίτης χρησιμοποίησε  όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του. Οι ''μεγάλοι'' κέρδισαν τους ''μικρούς'' με 4-1. Για τους ''μεγάλους'' σκόραραν οι Καπνίδης, Κοιλιάρας, Γροντής Σταθόπουλος και για τους “μικρούς” o Καπουράνης .

Ο Εργοτέλης αγωνίστηκε με τους Τζελέπη, Βουτσά, Λαμπάκη, Γροντή, Κοιλιάρα, Σταθόπουλο, Καπνίδη, Προβιδάκη, Χατζηδίμπα, Kacurri, Kwateng

Για την Κ19 έπαιξαν οι: Κατσιμήτρος, Λούσι, Πλαιτάκης, Κεφαλούκος, Καπουράνης, Μαυροειδης, Κουτάντος, Σαϊτάκης, Αλεξάκης, Σαϊτάκης, Παπαδάκης, Θεοδωράκης. Στο Β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σεραφειμίδης, Σταυρακάκης, Βλαχάκης, Κόλα, Πάγια, Μπλουσάϊ, Βενεράκης, Χαϊντίνι, Σφακιανάκης, Μπαλόκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Εργοτέλης συνεχάρη τον ΟΦΙ

Βολές Τουτζάρη με φόντο την αναδιάρθρωση

Όσα είπε ο Τουτζάρης, όσα υπονόησε και οι «εχθροί» που δεν υπάρχουν

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.