Όσα είπε ο Τουτζάρης, όσα υπονόησε και οι «εχθροί» που δεν υπάρχουν

SMS
12:53 | 14/04/2019

​Στο θέμα της αναδιάρθρωσης ο Εργοτέλης είχε εξ αρχής ξεκάθαρη θέση υπέρ της.

Μπορεί να μην έβγαινε να το δηλώσει, παρά μόνο το τελευταίο διάστημα, αλλά η κρητική ομάδα, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Γιώργος Τουτζάρης, είχε κάνει τον προγραμματισμό για την τρέχουσα σεζόν βάσει των όσων είχαν συμφωνηθεί από πέρυσι.

Το Σάββατο ο γενικός διευθυντής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για το φλέγον ζήτημα. Άργησε, αλλά το έκανε, τουλάχιστον μένοντας πιστός στο γενικότερο δόγμα του Εργοτέλη: «Δεν μιλάμε πολύ». Το αν είναι σωστό, αυτό είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο.

Προφανώς και όσα είπε είχε δίκιο. Στα περί αναδιάρθρωσης. Τόσο στο θέμα του Εργοτέλη όσο και στα γενικότερα προβλήματα της Football League. To δίκιο του βουνό και γιατί να διαφωνήσει μαζί του κάποιος.

Βέβαια, είπε κι άλλα. Τα υπονόησε. Αφησε αιχμές, ξεκάθαρες βέβαια. Εβγαλε πίκρα για τη διαφορετική αντιμετώπιση που έχει ο Εργοτέλης. Δικαίωμά του. Τα συμφέροντα του Εργοτέλη υποστηρίζει και καλά κάνει. 

Ωστόσο, κάποια ερωτήματα αναφορικά με τον κρητικό σύλλογο παραμένουν: Ο Τύπος που ακριβώς φταίει, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον να δούμε τι λάθος κάναμε και, δεύτερον, μήπως στον Εργοτέλη θα πρέπει να γίνουν πιο εξωστρεφείς; Ειδικά στις τοποθετήσεις τους, που καλό είναι να γίνουν πιο συχνές, ώστε να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις και να μαθαίνουμε κι εμείς τι ακριβώς σκέφτονται στον «Εργο»; Για να μη βλέπουν «εχθρούς» που δεν υπάρχουν. Θα κάνει καλό, πρωτίστως, στους ίδιους...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.