Ξεκουράστηκε και μπαίνει σε… Σπαρτιάτικο ρυθμό

08:10 | 12/02/2018

Μετά το ρεπό της Κυριακής (11/2) οι παίκτες του ΟΦΗ επιστρέφουν στις προπονήσεις ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης στη Σπάρτη.

Η νίκη επί της Βέροιας διατήρησε τον ΟΦΗ σε τροχιά ανόδου, μολονότι Άρης και Παναχαϊκή που βρίσκονται πάνω από αυτόν στη βαθμολογία, συνέχισαν με νίκες. Στην κρητική ομάδα δεν στέκονται στο τι κάνουν οι άλλοι, αλλά οι ίδιοι και με τη φιλοσοφία αυτή, επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις για τον αγώνα που έρχεται στη Σπάρτη με την τοπική ομάδα. 

Ο προπονητής του ΟΦΗ θα περιμένει να δει τι γίνεται με τις ενοχλήσεις που είχε ο Κουτσιανικούλης και το αν ελλοχεύουν κίνδυνο να μην τον έχει στη διάθεσή του στο ματς του Σαββάτου (17/2) στη Λακωνία. Ο Θεσσαλός μεσοεπιθετικός, ο οποίος διανύει περίοδο αγωνιστικής ανάκαμψης, θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο και αναμένεται στις πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας να προφυλαχθεί. 

Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον υπάρχει και για τους Λεάλ και Κοιλιάρα, αναφορικά με το αν καταφέρουν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, ώστε να τους υπολογίζει και πάλι ο προπονητής τους. Και για τους δύο θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα από την προπόνηση της Τρίτης (13/2) και μετά… 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.