Ξεμούδιασμα και φιλική νίκη για τον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Η κεφαλιά του φαν Ντάινεν έκρινε το φιλικό του ΟΦΗ με την Εξέλσιορ Μασλούις (1-0). Δείτε videos.

Η κεφαλιά του φαν Ντάινεν έκρινε το φιλικό του ΟΦΗ με την Εξέλσιορ Μασλούις (1-0), το δεύτερο επί ολλανδικού εδάφους.

Με... θεατή τον Μανδά και πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ της ολλανδικής ομάδας κύλησε το πρώτο μέρους του φιλικού του ΟΦΗ. Ο Νιόπλιας παρέταξε τους Μανδά, Πασαλίδη, Διαμαντή, Ουές, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκη, Καμάου και Ντουρμισάι και είδε την ομάδα του να ανεβάζει ρυθμούς όσο κυλούσε ο χρόνος και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Μπουζούκης, Ντουρμισάι, Νέιρα, Καμάου και Ντιουσέ άγγιξαν στο πρώτο ημίχρονο το γκολ της Κρητική ομάδα, με τους δύο πρώτους να χάνουν και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη, με τον ΟΦΗ να κυριαρχεί, να βγάζει ποιότητα στη μεσαία γραμμή, αλλά να του λείπει το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τέσσερις αλλαγές: Πέρασαν οι Πόμπι, Στάικος, Φαν Ντάινεν και Σηφάκης στις θέσεις των Μαρινάκη, Μεγιάδο, Ντουρμισάι και Μανδά.

Στα πρώτα λεπτά η εικόνα του ΟΦΗ δεν είχε σχέση με αυτή του πρώτου ημιχρόνου, με την ολλανδική ομάδα να... ξεθαρρεύει και να απειλεί.

Με τον Ντιουσέ να γίνεται πιο επιθετικός και να ψάχνει με προσπάθειες το γκολ και τον Ομιλο να ισορροπεί, ο χρόνος κυλούσε χωρίς τη μεγάλη φάση. Οι πολλές αλλαγές επηρέασαν όπως ήταν λογικό την εικόνα του φιλικού, αλλά ο Νιόπλιας δεδομένα έβγαλε τα συμπεράσματά του με όσα είδε στο πρώτο ημίχρονο.

Το γκολ που έλειπε από τον ΟΦΗ και έκρινε το φιλικό ήρθε στο 80ο λεπτό από τον φαν Ντάινεν. Ο υπό δοκιμή Πόμπι έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ολλανδός με γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Κρητική ομάδα, γράφοντας το τελικό 1-0.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Μανδάς, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Ουές, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκης, Καμάου, Ντουρμισάι.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Σηφάκης, Πόμπι, Στάικος, φαν Ντάινεν, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Αποστολάκης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.