Ξέσπασε ο Παπασταθόπουλος!

00:40 | 12/06/2019

«Χείμαρρος» ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά την ήττα από την Αρμενία, μίλησε με «σκληρή γλώσσα» και ανέλαβε την ευθύνη.

Ξέσπασε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μιλώντας στο ΟPEN TV μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμενία. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, ενώ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει «σκληρή γλώσσα» για την εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Το αποτέλεσμα είναι μία σειρά λαθών που γίνονται εδώ και καιρό. Προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη για όλα τα παιδιά. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος. Τι να πω; Να κοιτάξουμε μπροστά; Τι να κοιτάξουμε μπροστά; Δεν υπάρχει κάτι μπροστά. Δεν θα μιλήσω για το θέμα του προπονητή, δεν είναι η θέση μου. Εγώ μιλάω από την πλευρά των παικτών. Γίνονται τραγικά λάθη, είναι δύσκολο να εξηγηθούν και από εμάς. Αν δούμε τα γκολ που τρώμε από την Αρμενία είναι γκολ παιδικής χαράς. Είναι καθήκον οι μεγαλύτεροι παίκτες, με πρώτον εμένα, να αναλάβουμε την ευθύνη.

Υπάρχει μεγάλη πίεση ή ίσως να μην υπάρχει η ανάλογη πίεση στους παίκτες. Δεν εξηγείται η κατάσταση. Εχω κουραστεί να λέω τα ίδια και τα ίδια. Ισως κι εγώ να μην μπορώ να δώσω αυτά που μπορώ στην Εθνική. Επαναλαμβάνω ότι όσον αφορά στο κομμάτι των παικτών, αναλαμβάνω την ευθύνη. Ρίξτε όλη την ευθύνη πάνω μου και μετά σε όλους τους άλλους.

Δεν αξίζουμε να πάμε στο Euro. Δεν έχουμε καμία τύχη και δεν πρέπει να πάμε. Σε αυτά τα προκριματικά χάσαμε με τα χέρια κάτω. Δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα. Δεν αξίζουμε να βρισκόμαστε στην Εθνική. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις. Δεν είμαι αρμόδιος να πω κάτι παραπάνω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελλάδα-Αρμενία 2-3: Καρπαζιάν στο ΟΑΚΑ

Ελλάδα-Αρμενία: Δείτε τα γκολ του αγώνα

Χαμός στο twitter για την τραγική εμφάνιση της Εθνικής

Ούτε οι... συγγενείς δεν πήγαν στο ΟΑΚΑ

Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.