Ξέσπασμα Πίτσου: «Πάνω απ' όλα ο Γιούχτας και όχι οι δουλειές»

16:56 | 12/02/2020

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Μηνάς Πίτσος μετά την πρόκριση του Γιούχτα επί των Γουβών.

Ο προπονητής των «πράσινων» δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος και «έκρουσε» το καμπανάκι ενόψει συνέχειας και δη της επανέναρξης της Γ' Εθνικής. Θυμίζουμε ότι ο Γιούχτας επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

«Είχα πει ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο. Με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου πίστευα ότι βάλαμε δύσκολα στον αντίπαλο. Το β' μέρος ήταν το χειρότερό μας από τότε που είμαι προπονητής στον Γιούχτα. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή την εικόνα, δεν το έχω ξαναδεί στα 7-8 χρόνια που είμαι στην ομάδα. Πρέπει να επανέλθουμε στους ρυθμούς που είχαμε πριν τη διακοπή. Προκριθήκαμε στους «4», αλλά πρέπει οι παίκτες να συνειδητοποιήσουν ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Κάποια παιδιά περνούν κακή αγωνιστική περίοδο, πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς. Πλησιάζει η επανέναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να παραβλέψουμε κάποιες δεύτερες δουλειές και να βάλουμε την ομάδα πάνω απ' όλα. Κάποιοι παίκτες παίρνουν καλύτερα λεφτά στην ομάδα από τις δουλειές τους. Σίγουρα οι Τετάρτες είναι πρόβλημα για κάποια παιδιά, αλλά τι να κάνουμε; Να τα παρατήσουμε; Συγχαρητήρια στην ομάδα των Γουβών, ευχαριστούμε για την φιλοξενία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην κλήρωση των πλέι οφ, ο Πίτσος είπε: «Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν μας έκανε καλό. Εύχομαι να βρεθούμε ξανά στην κατάσταση που ήμασταν πριν τη διακοπή. Μακάρι να έχουμε δύσκολη κλήρωση γιατί ίσως να χαλαρώνουν οι παίκτες στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γούβες-Γιούχτας 1-2

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.