Κυκλοφορεί… ελεύθερος ο Καστελιανάκης

20:32 | 18/06/2018

Ο Άγγελος Καστελιανάκης δε συνεχίζει στο Γιούχτα και αναμένεται ν’ αποτελέσει το πιο… hot όνομα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Γιούχτα, αλλά και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Α1 ΕΠΣΗ (τον μοιράστηκε με τον Ζανελάρη) για 3 συνεχόμενα χρόνια είναι επόμενο πως θα… βαρεθεί να συζητάει με ομάδες για το νέο «σταθμό» της ποδοσφαιρικής του πορείας.

Ο 31χρονος επιθετικός δε συνεχίζει στους Αρχανιώτες και… κυκλοφορεί ελεύθερος, με τις προτάσεις να πέφτουν ήδη «βροχή». Ο έμπειρος παίκτης αποχαιρέτησε τους «πράσινους» και είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα.  

Αναλυτικά στη δήλωσή του είπε: «Δε συνεχίζω στο Γιούχτα τη νέα χρονιά, καθώς επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να είμαι συνεπείς στις υποχρεώσεις του συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για όλο το χρονικό διάστημα που ήμουν στην ομάδα! Να ευχαριστήσω τον Άγγελο Κασσωτάκη, γιατί ήταν ο άνθρωπος που ήταν μαζί μας και μας στήριζε στο αγωνιστικό κομμάτι.

Τον φροντιστή μας, τον Αντώναρο, που μας είχε σαν παιδιά του. Το μασέρ μας που ήταν εκεί σε κάθε μας πόνο. Τους φιλάθλους που ήταν μαζί μας και στις ήττες, αλλά και στις νίκες. Και για το τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που πραγματικά δώσαμε ένα μεγάλο αγώνα και καταφέραμε να ζήσουμε κάτι τέτοιο φέτος που ποτέ δεν έχει ξανά ζήσει το σωματείο αυτό! Πρωταθλητές και άνοδο!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.