Κυρίαρχος και στον Βόλο

09:25 | 21/09/2019

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται σήμερα (17.15, Capitano.gr) από τους Θεσσαλούς και θέλει ν' ακολουθήσει ξανά το δικό του δρόμο και να συνεχίσει την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Η 4η αγωνιστική της Super League 1 επιφυλάσσει εκτός έδρας αποστολή για τον Όμιλο, που θα κοντραριστεί με τον Βόλο.

Το ζητούμενο για το σύνολο του Γιώργου Σίμου είναι να διατηρήσει το καλό του πρόσωπο και να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η συνολική του παρουσία έως τώρα αφήνει πολλές υποσχέσεις και οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το αήττητο τους σερί.

Αν τα καταφέρουν, μάλιστα, θα έχουν ισοφαρίσει ένα ιστορικό επίτευγμα, καθώς τελευταία φορά που ο ηρακλειώτικος σύλλογος μπήκε σε ξεκίνημα της περιόδου χωρίς να χάσει στα 4 πρώτα ματς, ήταν το μακρινό 1995-96, όταν μέτρησε 4 κολλητές επιτυχίες.

Πέρα, πάντως, από το ρεκόρ, το πιο σημαντικό για τον ΟΦΗ είναι να βάλει ξανά σε υψηλά στάνταρ την απόδοση του και να επιβάλλει το ρυθμό του στη συνάντηση.

Ο Όμιλος έχει πλέον ξεκάθαρο στυλ και φιλοσοφία, την οποία θέλει να εφαρμόσει και απέναντι στους νεοφώτιστους.

Το σύνολο του Φεράντο έχει αρχίσει αρκετά δυνατά και παρά το γεγονός πως προέρχεται από ένα βαρύ σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό, μετράει ήδη δύο «τρίποντα».

Παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο, στοιχείο που... εξυπηρετεί τους παίκτες του Σίμου. Άπαντες, βέβαια, στις τάξεις του ΟΦΗ αντιμετωπίζουν με τεράστια προσοχή την αναμέτρηση και είναι έτοιμοι να δείξουν αφοσίωση στο πλάνο τους για να πετύχουν το στόχο τους.

Τα προβλήματα δε λείπουν για τον 41χρονο προπονητή, ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει στα σχέδια του τους τραυματίες Φερέιρα, Ναμπί και Γουάλι.

Οι απουσίες, πάντως, δεν προβληματίζουν ιδιαίτερα την ομάδα του Ηρακλείου, αφού το τεχνικό επιτελείο έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες.

Ο Τάσης της Ένωσης Ηπείρου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να «σφυρίξει» το παιχνίδι. Βοηθοί του θα είναι οι Κόλλιας – Μωϋσιάδης (Ηπείρου), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ζαμπαλάς και πάλι από την Ένωση Ηπείρου. Διαιτητής VAR ορίστηκε ο Φωτιάς (Πέλλας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Πού θα δείτε τα σημερινά ματς της 4ης αγωνιστικής

Ο ΟΦΗ των ρεκόρ

Πανέτοιμος ο ΟΦΗ

Νέιρα: «Ταπεινότητα και πολλή δουλειά»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.