Κυζερίδης: «Έμαθα να καταλαβαίνω τη σημασία της ζωής»

18:49 | 21/04/2020

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη μίλησε για τον κορωνοϊό και πως περνάει στην Γερμανία, όπου και ζει μόνιμα πλέον.

Ο Νίκος Κυζερίδης είχε συγκινήσει με τη δύναμη ψυχής του, καθώς κατάφερε να βγει νικητής από τον άνισο αγώνα με τον καρκίνο.

Ο 49χρονος πρώην ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο Metropolis και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη Γερμανία, αλλά πως περνάει και ο ίδιος αυτή τη δοκιμασία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση που ζει όλος ο κόσμος με τον κορωνοϊό: «Κανέναν δεν μπορεί να κάνει χαρούμενο η κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως με τον κορωνοϊό. Ζούμε κι εμείς μια ανάλογη κατάσταση εδώ στη Γερμανία.

Εύχομαι όλα να τελειώσουν σύντομα, να ξεπεράσουμε τη δύσκολη στιγμή με αγάπη, υπομονή, πίστη και αλληλεγγύη και ο καθένας να επανέλθει στους ρυθμούς του. Περνάμε έναν ιό που όλοι λένε ότι είναι αόρατος, ότι μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο πολύ κόσμο. Εγώ που βίωσα μια αρρώστια, που μετρημένοι μπορούν να σωθούν, έμαθα να καταλαβαίνω τη σημασία της ζωής, του κάθε της δευτερόλεπτου.

Εύχομαι να επιστρέψουμε σύντομα στους ρυθμούς μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα από αυτό θα γίνουμε πιο δυνατοί, θα δίνουμε πλέον περισσότερη αγάπη, συμπόνοια και ευαισθησία. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα γίνουμε μια γροθιά».

Για το πώς περνά τον χρόνο της καραντίνας στο σπίτι: «Με αρκετή γυμναστική, ποδήλατο στο σπίτι ή δουλειές στον κήπο. Περνώ πολύ χρόνο με την οικογένειά μου, τα παιδιά, και όσο μπορώ αποφεύγω τον συνωστισμό».

Για το αν θα επισκεφθεί την Ελλάδα το καλοκαίρι: «Αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι θα έρθουμε στην Ελλάδα. Εδώ και ενάμιση μήνα έκλεισαν τα σχολεία, τα γήπεδα. Δεν μπορώ ακόμη να σκεφτώ τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο. Θα μείνω εδώ και θα περιμένω να δω πώς θα είναι τότε η κατάσταση».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.