«Λαβωμένος» μα και αποφασισμένος…

19:42 | 25/04/2018

Με τις γνωστές από καιρό πολλές απουσίες, αλλά και με την επιστροφή σημαντικών παικτών, θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ την Πέμπτη (25/4) στις 5:00 τον Παναιγιάλειο, για την 28η αγωνιστική της Football League.

Στην αποστολή της κρητικής ομάδας βρίσκεται μετά από καιρό ο Μανόλης Παπαστεριανός, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε, δεν είναι όμως ακόμα σίγουρο πως θα τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής του, ή τον κρατήσει για τον αγώνα της Καλαμαριάς την επόμενη αγωνιστική, οπότε και θα είναι απόλυτα έτοιμος. 

Ανάμεσα στους 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Παπαδόπουλος, είναι και οι Βουό και Μαχαίρας, οι οποίοι ξεπέρασαν και αυτοί τα δικά τους προβλήματα τραυματισμών. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα αποφασισθεί ποιος εκ των δεκαεννέα παικτών θα μείνει εκτός. 

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της κρητικής ομάδας, είναι οι: Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Παπαστεριανός, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Ντίνας, Τοπούζης και Βουό.

Το απουσιολόγιο του ΟΦΗ είναι γεμάτο, καθώς σε αυτό βρίσκονται οι τιμωρημένοι Νάστος, Ποτουρίδης, Κουτσιανικούλης, καθώς και οι τραυματίες Λεάλ, Μονιάκης, Δερμιτζάκης, Οικονόμου. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Παναγιώτου, Πλευράκης, Νοικοκυράκης.

Οι απουσίες αυτές πάντως ουδόλως έχουν επηρεάσει την ψυχολογία της κρητικής ομάδας, η οποία είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τις δύο ισοπαλίες με Δόξα Δράμας και ΑΟΧ/Κισσαμικό, ώστε με έναν ακόμα βαθμό στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου, να οριστικοποιήσει και μαθηματικά την επιστροφή της στη Super League.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.