Λαμπρό το μέλλον στο «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α

12:45 | 21/06/2023

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία πανηγυρίζει το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. με τον Κωνσταντίνο Πετράκη, να καταλαμβάνει την πρώτη θέση και τον Ηρακλή Χρηστάκη την τέταρτη, στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Τένις U10 που έγινε στο Πόρτο Ράφτη στις αρχές του Ιουνίου.

Συνολικά συμμετείχαν από το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. πέντε αθλητές. Όλοι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα τους ήταν ενθαρρυντικά για το μέλλον τους.

Ο Πετράκης, στον γύρο των 32 επικράτησε του Κυπραίου- Εφραίμογλου (ΟΑ Γλυφάδας) 60. Στους 16 κέρδισε 60 τον Μουρατίδη (Σερραϊκός), στους 8 πέρασε τον Μπίρμπο (ΟΑ Αγ. Αναργύρων) με 61. Στα ημιτελικά συναντήθηκε με τον συμπαίκτη του Ηρακλή Χρηστάκη, τον οποίο κέρδισε 61. Στον τελικό επικράτησε 61 του Αρνέλλου (ΑΟ Π.Φαλήρου). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πετράκης στο κυρίως ταμπλό, έχασε μόλις τρία game σε πέντε αγώνες.

Νωρίτερα στο ταμπλό των προκριματικών σημείωσε δυο νίκες. Στον πρώτο αγώνα κέρδισε τον Παπαποστόλου (ΑΟΑ Ηλιούπολης) 62 και στον επόμενο τον Πρωτόπαπα (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) επίσης 62. Στον τρίτο αγώνα ηττήθηκε από τον Αρνέλλο (ΑΟ Π. Φαλήρου) 62 και κατέλαβε την δεύτερη θέση στον όμιλο του και το δικαίωμα να συμμετάσχει στο κυρίως ταμπλό.

Ο Ηρακλής Χρηστάκης, κατέκτησε την τέταρτη θέση. Στον μικρό τελικό που έγινε μεταξύ του Χρηστάκη και του Φαφούτη, ο δεύτερος επικράτησε 62. Νωρίτερα στα ημιτελικά ηττήθηκε από τον Πετράκη 61. Ο Ηρακλής στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Αγγελή (Γουδί) 62, στους 16 επικράτησε 60 του Σκανδάμη (ΑΟΑ Φιλοθέης) και στους 8 πέρασε τον Κύρογλου (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) 62. Στα προκριματικά είχε καταλάβει την πρώτη θέση, αφού και αυτός κέρδισε σε τρείς αγώνες. Στην πρώτη συνάντηση κέρδισε τον Μπρίλη (ΟΑ Βούλας) 61, έπειτα επικράτησε του Μαρκόπουλου( ΓΣ Κηφισιάς) 60 και τέλος του Λεφάκη (ΑΟΑ Παπάγου) 76 και πήρε την πρόκριση για το ταμπλό.

Ο Αλέξανδρος Τιτάκης- Καρτσωνάκης, έκανε τρεις νικηφόρες αναμετρήσεις στο ταμπλό των προκριματικών. Αρχικά κέρδισε τον Κύρογλου (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) 75, έπειτα τον Τσαμασιώτη (ΟΑ Βριλλησιών) 62 και στον τελευταίο αγώνα τον Πρίφτη (Πόρτο Ράφτη) 76. Στην γενική βαθμολογία πήρε την πρώτη θέση και την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό. Στο ταμπλό κατάφερε να σημειώσει δυο νίκες. Στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Καραμέτο (ΑΕ Πόρτο Ράφτη) 61 και στους 16 τον Γεωργίου (ΟΑ Βούλας) 62. Παρέμεινε στους 8, αφού ηττήθηκε από τον Φαφούτη (ΑΟΑ Πατρών) 60.

Ο Γιάννης Αποστολάκης ήταν ο νικητής στον όμιλο του, με τρεις νίκες. Στον πρώτο του αγώνα επικράτησε του Σαμιώτη (ΟΑ Ζωγράφου) 64, επόμενος του αντίπαλος ο Σαρρής (ΑΟΑ Καισαριανής) που κέρδισε 60, ενώ στο τέλος κέρδισε τον Καλαϊτζάκη (Τεν. Ακαδημία) 62 και πέρασε στο ταμπλό. Στο ταμπλό σημείωσε μια νίκη, επι του Σαμιώτη (ΟΑ Ζωγράφου) 61, στους 16 όμως ηττήθηκε από τον Φαφούτη (ΑΟΑ Πατρών) 63.

Ο Μάνος Χρηστάκης στα προκριματικά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποια νίκη, κέρδισε όμως σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει του αθλητές τους για τις διακρίσεις και τις προσπάθειες τους, του γονείς, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Μανόλη Δολιανίτη και τους προπονητές κ.κ. Κώστα Τζιγκουνάκη και Νίκο Μελισσουργάκη που με την σωστή καθοδήγηση και την αθλητική εκπαίδευσή τους, οδηγούν τους αθλητές στο δρόμο των επιτυχιών.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.