Λαουτάρο: "Υπογράφω και αύριο το νέο συμβόλαιο, τοπ προπονητής ο Ιντζάγκι"

16:30 | 08/12/2023

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποκάλυψε σε συνέντευξή του την επιθυμία του να υπογράψει άμεσα την επέκταση της συνεργασίας του με την Ίντερ ενώ έβγαλε το καπέλο στον Σιμόνε Ιντζάγκι για τη δουλειά του στην Ίντερ τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Τα ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρουν πως η συμφωνία μεταξύ της διοίκησης της Ίντερ και του μεγάλου αστεριού της ομάδας στην επίθεση, Λαουτάρο Μαρτίνες, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και ο Αργεντινός επιθετικός φρόντισε να χαροποιήσει ακόμη πιο πολύ τους φίλους των νερατζούρι, μιλώντας για την έντονη επιθυμία του να υπογράψει την ανανέωση.

"Οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028; Για μένα είναι όλα έτοιμα, λείπουν μονο μερικές λεπτομέρειες. Έχω τεράστια διάθεση να ανανεώσω. Αισθάνομαι καλά εδώ, το ίδιο και η οικογένειά μου.

Ο κόσμος με αγαπάει πολύ, και εγώ τους αγαπώ. Η διοίκηση κάνει τη δουλειά της και εγώ κάνω το ίδιο. Είμαστε πολύ κοντά, δεν υπάρχει πρόβλημα, είμαι ήρεμος.

Αν θα υπογράψουμε την Πρωτοχρονιά; Εγώ υπογράφω και αύριο", τόνισε στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Sportmediaset" ο Μαρτίνες, και πρόσθεσε:

"Είναι δύσκολο να φτάσουμε μέχρι το τέλος σε όλους τους στόχους αλλά θα δουλέψουμε για αυτό. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, δεν έχει τελειώσει καν ο πρώτος γύρος. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι επειδή υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες όπως η Μίλαν και η Νάπολι.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι είναι τοπ προπονητής, έχει κάνει τρία φανταστικά χρόνια εδώ κατακτώντας τρόπαια και φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Champions League.

Εάν εγώ και ο Τουράμ θυμίζουμε το δίδυμο Ετό-Μιλίτο; Εκείνοι έκαναν την ιστορία της Ίντερ, ο Μάρκους ήρθε με τρομερή διάθεση και θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει ως το τέλος σε όλα τα μέτωπα".

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.