Λέλεκας στο Capitano.gr: «Κανείς δεν μας δίνει σημασία»!

14:30 | 17/11/2020

Ο πρόεδρος του ΠΟΑ μίλησε στο Capitano.gr για το θολό «τοπίο» εν μέσω κορωνοϊού.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει… κατεβάσει ρολά και η παύση της δράσης φέρνει στα πρόθυρα καταστροφής τις ομάδες.

Ο Γιώργος Λέλεκας με δηλώσεις του στο Capitano.gr εξέφρασε τους προβληματισμούς του για τη γενικότερη κατάσταση.

Ο «ισχυρός άνδρας» των Ατσαλενιωτών έκανε αρχικά την εκτίμηση του, αναφορικά με την επιστροφή στους φυσιολογικούς ρυθμούς.

«Θεωρώ ότι θα αργήσουμε πάρα πολύ να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα συνεχίσουμε, αλλά δεν το βλέπω άμεσα. Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί, έστω και αν χρειαστεί να γίνουν εμβόλιμες αγωνιστικές και να πάει λίγο πιο πίσω η σεζόν», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα»

Στη συνέχεια ο κ. Λέλεκας δεν έκρυψε την ανησυχία του για το μέλλον. Ξεκαθάρισε πως τα πράγματα είναι δύσκολα για τον ΠΟΑ, αλλά και για τους άλλους συλλόγους και πρόσθεσε ότι κανείς δε δίνει σημασία στα ερασιτεχνικά σωματεία.

Αναλυτικά: «Δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα, εμείς έχουμε 3 ομάδες, όπως, βέβαια, και την ακαδημία. Προσπαθούμε, έστω και διαδικτυακά, να κρατάμε τα παιδιά σ’ επαφή, ενώ όλοι έχουν το πρόγραμμα τους, κάτι που ισχύει φυσικά και για τον ΠΟΑ.

Τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν εξαρτώνται από μας. Προέχει η υγεία όλων μας. Στο οικονομικό κομμάτι, πάντως, η κατάσταση είναι άσχημη. Για όλους. Όχι μόνο για μας. Έσοδα δεν υπάρχουν, οι χορηγίες έχουν μειωθεί, κάτι απολύτως λογικό, ενώ το κακό είναι πως κανείς δε δίνει σημασία στα ερασιτεχνικά σωματεία.

Είχαμε κάνει τον προγραμματισμό μας, όμως πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει εντελώς. Δε θα μου προκαλέσει έκπληξη αν στο άμεσο μέλλον οι παράγοντες ξεκινήσουν σιγά-σιγά ν’ αποχωρούν από τις ομάδες».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.