Λίγες, αλλά καλές μεταγραφές θέλει ο ΟΦΗ

Απόψεις

Το υλικό υπάρχει, να χτιστεί πάνω σε αυτό μία καλύτερη χρονιά για τον ΟΦΗ και να βοηθηθεί ο Νιόπλιας.

Το ταμείο για τον ΟΦΗ έχει γίνει. Δεν χρειάζονται τα πλέι άουτ για τον τελικό απολογισμό της εφετινής χρονιάς. Αυτό που χρειάζεται είναι η ερμηνεία των όσων είδαμε από την Κρητική ομάδα και δεδομένα αυτό που είδαμε αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Ο στόχος των πλέι οφ που τέθηκε από την ίδια την ομάδα δεν επετεύχθη κυρίως από αγωνιστικές παθογένειες του ΟΦΗ, αλλά και γιατί το επίπεδο του ανταγωνισμού ανέβηκε και το βαθμολογικό στάτους για την τελική εξάδα επίσης.

Το ότι ο ΟΦΗ απέτυχε να τερματίσει στην πρώτη εξάδα δεν είναι καταστροφικό αποτέλεσμα, αλλά η βάση για να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν. Μια χαρά ήταν η χρονιά. Πλέον ο Όμιλος δεν είναι μία ομάδα που χρειάζεται τρομερές μεταγραφές ούτε τα "φύγε εσύ, έλα εσύ" κατά τον αείμνηστο Μπονάτσο. Δεν έχει ανάγκη μία ντουζίνα μεταγραφές, αυτό που έχει ανάγκη είναι στοχευμένες κινήσεις που θα τον σπρώξουν κι άλλο προς τα πάνω.

Στόπερ, αριστερό μπακ, έναν "Γκαγέγος" και από εκεί και πέρα ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχουν οι περιπτώσεις Λάμπρου και Φελίπε. Με 5-6 μεταγραφές που θα είναι στην ουσία, to the point που λένε και στο χωριό μου, ο ΟΦΗ θα ανέβει κι άλλο επίπεδο και ο Νίκος Νιόπλιας θα βοηθηθεί. Θα σταματήσει κι αυτή η ανισορροπία στις γραμμές, θα υπάρχουν σοβαρές εναλλακτικές λύσεις, ο κόουτς του Ομίλου θα έχει δύο ισάξιες ενδεκάδας και οι «μελανόλευκοι» θα χτίσουν ένα γερό οικοδόμημα για το μέλλον.

Μεταγραφές επιπέδου Τοράλ, Βούρου, Γκαγέγος είναι που κάνουν τη διαφορά και δημιουργούν ομάδα με νοοτροπία νικητή που θα χτυπάει μόνιμα την πρώτη εξάδα. Τέτοιες προσθήκες θέλει ο ΟΦΗ, σε συγκεκριμένες θέσεις για να μπορεί να μονιμοποιηθεί ο στόχος των πλέι οφ και να μην αναγκάζεται να παίζει με Παναιτωλικούς και Λαμίες, με το συμπάθιο στις ομάδες αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι αποχωρήσεις και τα πρώτα «μηνύματα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.