Νιόπλιας: «Αδερφός μου ο Γιάννης, παιδί μου ο Γιώργος»

22:16 | 18/09/2022

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ, τις μεταγραφές, αλλά και τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για όλους και για όλα.

Αναλυτικά:

Η εμφάνιση ήταν ένα ενθαρρυντικό κομμάτι, δεν είναι εύκολο να διαχειριστώ μία κατάσταση με παίκτες που έρχονται τις τελευταίες μέρες. Το παιχνίδι το δουλέψαμε καλά, τα παιδιά το δούλεψαν καλά, είχαμε πίστη. Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο πως πρέπει να συνεχίσουμε σταθεροί στις ιδέες μας και πειθαρχημένοι. Δικαιώθηκαν οι παίκτες. Ηταν ένα ευχάριστο βράδυ για όλους. Μπορεί να μπει στα αποδυτήρια η αμφισβήτηση και το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ψυχολογίας. Είναι βαθμός μετά από ένα κατά διαστήματα καλό παιχνίδι.

Στα στημένα παίζουν ρόλο τα χτυπήματα, έχουμε παίκτες με καλά χτυπήματα. Περισσότερο μετράει ένα καλό χτύπημα. Θέλουμε να παίρνουμε γκολ και από στατικές φάσεις, πρέπει να αρχίσουν να μοιράζονται τα γκολ.

Δεν μπορώ να εκφραστώ για τους νέους παίκτες. Θα ήθελα να τους είχα στο τουρνουά του Βόλου. Ο Μπιφουμά ήρθε χωρίς ρούχα, ήρθε να υπογράψει και να φύγει. Του είπαμε σε θέλουμε, μείνε. Πήγε αγόρασε ρούχα και έμεινε για να είναι στην αποστολή και θα φύγει μετά για την Εθνική ομάδα!

Εγώ τον Γιάννη τον αισθάνομαι αδερφό μου και τον Γιώργο παιδί μου! Είναι επαγγελματικές σχέσεις και κάποτε τελειώνουν. Κι εγώ μπορεί να φύγω αύριο. Το θέμα είναι οι σχέσεις που δημιουργούνται. Η ζωή δεν είναι το ποδόσφαιρο. Πάνω απ' όλα οι φίλοι και η οικογένειά μας. Είχαμε άριστη σχέση με Γιάννη και Γιώργο. Εγώ σαν προπονητής έθεσε τα θέλω μου και περίμενα να υλοποιηθούν αυτά που ήθελα. Εγώ πάντα θα τους αγαπώ. Ο,τι λέγεται δεν με αφορά.

Κάτι δουλεύουμε για ελεύθερο παίκτη, θα δούμε αν γίνει.

Θα κάνουμε φιλικό την Παρασκευή με τον Γιούχτα στις Αρχάνες για να βάλουμε και τα νέα παιδιά μέσα. Πρέπει να βρούμε μία ισορροπία για να μη βγαίνουν τραυματισμοί.

Ο Τοράλ ήθελε να παίξει, αλλά φοβόταν. Θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή. Ο Νέιρα δεν θα είναι.

Απόψε ήμασταν καλύτεροι επιθετικά γιατί είχαμε επιθετικούς. Τόσο απλά (γέλια). Είχαμε περισσότερες λύσεις μπροστά.

Τις τελευταίες μέρες βομβαριδίστηκαμε από πολλούς ποδοσφαιριστές, βάλαμε ιεραρχία και καταλήξαμε σε αυτούς που ήταν πιο κοντά στα θέλω μας. Ο Γκερέρο ήταν αγωνιστικά έτοιμος. Ο Μπιφουμά ήταν από την αρχή στα σχέδιά μας, αλλά καταφέραμε και τον πήραμε τώρα.

Εγώ είμαι προπονητής και ασχολούμαι με τον καταρτισμό της ενδεκάδας και την προετοιμασία της ομάδας, δεν γνωρίζω για τεχνικούς διευθυντές.

Ο κόσμος θα πει και το ανάθεμά του, είναι λογικό να αντιδράνε, έχουν 200 παλμούς, γίνεται σε κάθε ομάδα που έχει κόσμο και ο ΟΦΗ έχει κόσμο.

Για τον Ζερκάν είπα ότι δεν είναι έτοιμος, όχι ότι δεν είναι για επίπεδο Super League. Θα τον δούμε και στο φιλικό με τον Γιούχτα. Είναι "στεγνός", είναι υγιής.

Μας ταιριάζει το 4-3-3. Τώρα έχουμε και εξτρέμ. Με τους τρεις αμυντικούς πίσω το παίξαμε με Βόλο και Παναιτωλικό, το παίξαμε και με τον ΠΑΟΚ για να κρατήσουμε μία σταθερότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ατσάλινος ο ΟΦΗ!

Buzzer beater: Το 1-1 του Διαμαντή!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.