Ντουμπράουσκας: «Στόχος η βελτίωση, για μεταγραφές θα πούμε όταν θα έχουμε κάτι»

21:33 | 03/12/2022

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του φιλικού με την Άντερλεχτ, για το ματς, την εικόνα του ΟΦΗ, την περίοδο της προετοιμασίας, αλλά και για τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά ο προπονητής του ΟΦΗ, είπε:

«Ηταν ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν. Ειδικά οι παίκτες που οι παίκτες που δεν είχαν παίξει στα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα. Θέλαμε να δούμε πώς δουλεύουμε στις προπονήσεις και εγώ σαν προπονητής επιλέγω δυνατούς αντιπάλους στα φιλικά. Το αποψινό φιλικό ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, για τον ΟΦΗ και για όλη την Κρήτη.

Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Η Άντερλεχτ ήταν πιο δυνατή από εμάς στο μεγαλύτερο μέρος, έπρεπε να βρούμε τρόπο να επιτεθούμε μόνο με αντεπιθέσεις και όχι με παιχνίδι κατοχής. Σε κάποια παιχνίδια πρέπει να είμαστε 90 λεπτά σε πολύ καλή κατάσταση. Επρεπε να αμυνθούμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού, δεν είναι ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε.

Χρειαζόμαστε την προετοιμασία για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Θέλουμε να έχουμε κάποιους παίκτες έτοιμους. Απόψε κάποιοι παίκτες δεν έπαιξαν γιατί δεν ήταν έτοιμοι. Ολοι στην ομάδα δουλεύουμε σκληρά και η προτεραιότητα είναι να βελτιωθούμε.

Ο Μπαλογιάννης μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είναι ένας παίκτης που δουλεύει σκληρά και δείχνει ποιότητα στις προπονήσεις. Θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Ξέραμε ότι η Άντερλεχτ είναι δυνατή στη μεσαία γραμμή και ο ρόλος του Μπαλογιάννη ήταν να βοηθάει μπροστά, σαν ψευτοεννιάρι, όταν βγαίναμε στην επίθεση και να έρχεται πιο πίσω όταν αμυνόμασταν. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έδειξε ποιότητα και απόλυτη κατανόηση. Επαιξε ψευτοεννιάρι, έπαιξε ψευτοδεκάρι, γύρισε μπακ, δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Για μεταγραφές θα μιλήσουμε όταν θα έχουμε μεταγραφές. Οπως έχω ξαναπεί το μεταγραφικό είναι κάτι μία διαδικασία που τη δουλεύουμε συνέχεια. Προφανώς κοιτάζουμε και αναλύουμε, δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Θα μιλήσουμε για μεταγραφές όταν θα έχουμε κάτι.»

Νωρίτερα, μιλώντας στην Cosmote αμέσως μετά το τέλος του φιλικού, ο Λιθουανός τεχνικός είπε:

«Ήταν ένα ματς που χρειαζόματαν αυτή την περίοδο γιατί δεν είχαμε κάποιους παίκτες στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Σαν προπονητής μαρέσει να παίζω με δυνατούς αντιπάλους και η Άντερλεχτ είναι μια δυνατή ομάδα στην Ευρώπη. Στο τέλος της ημέρας είχαμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι μαζί με τον κόσμο και φάνηκε ματς σουπερ λιγκ. Για τον Μπαλογιάννη, μεγάλο μέρος της καριέρας του ήταν επιθετικός μέσος και σήμερα ξεκίνησε το ματς σε αυτή την θέση, ώστε ο Ντίκο και ο Τζου να καλύπτουν αμυντικά το δεξί και αριστερό μπακ και αυτό μας βοήθησε γιατί στην αντεπίθεση ο Μπαλογιάννης σκόραρε και αυτό ήταν θετικό. Συνολικά στο τέλος βλέπουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα κι φάνηκε η Άντερλεχτ είχε την κατοχή και δεν μπορούσαμε να διακόψουμε το παιχνίδι της. Θα υπάρξουν τέτοια ματς στη σεζόν. Προσπαθούμε να δούμε περισσότερα πράγματα, φτιάξαμε φάσεις από λάθη αντιπάλων. Θέλουμε να προσπαθήσουμε περισσότερο.»

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.