Παραιτήθηκε ο Σίμος: «Ήταν τιμή μου, εγώ έχω την ευθύνη»

17:45 | 06/03/2021

Ο Γιώργος Σίμος δήλωσε, συγκινημένος, την παραίτησή του και μίλησε για ό,τι αφήνει πίσω

Θυμίζουμε ότι μετά το ματς, μιλώντας στη NOVA, ο Γιώργος Σίμος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέντευξη Τύπου όπου δήλωσε ανοιχτά ότι παραιτήθηκε, αποχαιρετώντας τους πάντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, υπάρχει σενάριο για δίδυμο Νιόπλια-Γιάννη Σαμαρά στον πάγκο στα επόμενα παιχνίδια.

Η παραίτηση ήρθε μετά την καταστροφική ήττα από τη Λάρισα που έφερε και τις αντιδράσεις των οπαδών που συγκεντρώθηκαν έξω από το «Γεντί Κουλέ».

Συγκεκριμένα, ο πρώην πλέον προπονητής του ΟΦΗ δήλωσε εμφανώς συγκινημένος:

«Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η επόμενη μέρα για την ομάδα. Μίλησα στους παίκτες και στη διοίκηση και μετέφερα την παραίτησή μου. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει τις ικανότητες και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει δυνατή και θα βγει από αυτή τη δυσκολία. Είμαι σίγουρος για το γκρουπ ότι θα τα καταφέρει. Εμείς μπήκαμε σε αυτή τη δυσκολία. Είναι μία δύσκολη στιγμή για μένα. Ήταν τιμή μου. Ο σεβασμός είναι στον υπέρτατο βαθμό. Ευχαριστώ όλη τη διοίκηση, τους παίκτες, την οικογένεια Μπούση, τους δημοσιογράφους, όλους που είναι στον οργανισμό του ΟΦΗ. Θα δίνω όλη τη θετικότητα στην ομάδα. Δέθηκα πολύ με αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένα τρομερό δέσιμο, υπάρχουν τρομερές σχέσεις. Ευχαριστώ τους πάντες. Ήταν τιμή μου.»

Δείτε όσα είπε:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.