Λουμπάκης: «Πάμε να το κατακτήσουμε»

21:57 | 06/09/2019

Σύνθημα νίκης από τον 26χρονο αμυντικό μέσο του Πόρου ενόψει ΠΟΑ.

Την Κυριακή (08/09) οι πρωταθλητές της περασμένης σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ κοντράρονται με τους Κυπελλούχους στον αγώνα για το Super Cup.

Ο πρώτος τίτλος της νέας περιόδου κρίνεται στο γήπεδο της Δαμάστας και ο Νίκος Λουμπάκης μίλησε στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook γι’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Ο «Λούμπι» τόνισε πως πρόκειται για ένα ματς πρόκληση, όμως ξεκαθάρισε ότι το ζητούμενο είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Αναλυτικά:

-Νίκο Λουμπάκη ένα μεγάλο παιχνίδι έρχεται την Κυριακή για τον Πόρο κόντρα στον ΠΟΑ, πρώτο Super Cup που διεκδικείται ως ομάδα, πως αντιμετωπίζετε αυτό το ματς;

«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι-γιορτή για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, όπως αυτό για το Super Cup. Αναμφίβολα η ομάδα μας έχει στόχο και αυτό το Κύπελλο, δεν το συζητάμε. Θέλουμε να το κατακτήσουμε γιατί η ομάδα από εκεί μεγαλώνει, μέσα από τους τίτλους και μέσα από την ομάδα έχουμε να κερδίσουμε όλοι μας. Οπότε είναι ένας τίτλος, πάμε να τον κατακτήσουμε, δεν υπάρχει κάτι άλλο».

-Απέναντι σ' έναν αντίπαλο τον οποίο θα βρείτε και στη Γ' Εθνική, τι πληροφορίες έχετε για τον αντίπαλο και ποιο είναι το σκεπτικό της ομάδας μας;

«Σίγουρα ο προπονητής μας έχει δουλέψει όλο αυτό το διάστημα για ν' αντιμετωπίσουμε τον ΠΟΑ. Ο ΠΟΑ εντάξει είναι ένας κλασικός αντίπαλος εδώ στην Κρήτη, έχει μεγάλη ιστορία, είναι ένας σύλλογος με τίτλους, με τόση εμπειρία. Για μας είναι πρόκληση, θα το έλεγα έτσι, γιατί ήδη είμαστε μία νέα ομάδα με 7 χρόνια ιστορία. Σίγουρα όμως πάμε για να το κατακτήσουμε κι εμείς σιγά-σιγά ν' ανέβουμε ακόμη περισσότερο όπως έχει κάνει η ομάδα τόσα χρόνια».

-Στα φιλικά η ομάδα μας δείχνει σε καλή κατάσταση, βεβαίως αυτό είναι και το πρώτο επίσημο παιχνίδι, άλλο τα φιλικά άλλο τα επίσημα...

«Ναι σίγουρα τα φιλικά είναι άλλα παιχνίδια από τα επίσημα αλλά εμείς σε όλη την προετοιμασία με τον προπονητή μας δουλεύαμε 100% για κάθε αγώνα. Είτε φιλικό, είτε προπόνηση θεωρώ ότι δουλέψαμε πάρα πολύ, πηγαίναμε στο 100% των δυνατοτήτων μας. Έτσι θα κάνουμε και την Κυριακή, θα δώσουμε το 100% στα 90 λεπτά και από και και πέρα ότι αξίζουμε αυτό θα πάρουμε. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς, βγάλαμε μια προετοιμασία υγιέστατοι, δόξα το Θεό, οπότε δεν μας μένει κάτι άλλο από το να μπούμε μέσα και να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

-Και ένα μήνυμα για τους φιλάθλους του Πόρου που αναμένεται να δώσουν δυναμικό "παρών" στη Δαμάστα την Κυριακή...

«Η αλήθεια είναι ότι και σε προηγούμενα παιχνίδια μας έχουν βοηθήσει, όσοι μπορούσαν λόγω και δουλειάς. Αυτό που θα τους πούμε με σιγουριά είναι ότι εμείς θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο ώστε να πάρουμε το τρόπαιο γιατί σας ξαναλέω πρόκειται για ένα τρόπαιο, ένας τίτλος για το σύλλογο. Θα κάνουμε τα πάντα να το κατακτήσουμε και ελπίζω να τους δώσουμε χαρά, να χαρούν κι αυτοί όπως χαίρονται τόσα χρόνια για τον Πόρο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.