Λυμπεράκης: «Είμαστε οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο»

18:28 | 12/05/2021

Ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ μίλησε για τη σεζόν που πέρασε, την ψυχολογία που άλλαξε, το κλίμα στην κρητική ομάδα και την εικόνα στα πλέι άουτ

Αναλυτικά όσα είπε ο Οδυσσέας Λυμπεράκης στον ραδιοφωνικό σταθμό OVER FM:

Για την τελική θέση της βαθμολογίας: «Έπρεπε να υπάρχει ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων. Αυτό που σκεφτόμασταν εμείς και μας έλεγε και ο προπονητής είναι να κοιτάμε τα δικά μας παιχνίδια και να κερδίσουμε όσα μπορούμε».

Για τον κόσμο και τη φετινή πορεία: «Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι μια μεγάλη δύναμη για εμάς και θα μας βοηθούσε πολύ αν τον είχαμε μαζί μας. Η φετινή χρόνια δεν πήγε όπως θέλαμε. Έχουμε πολύ ταλέντο. Το καλό είναι πως τελικά έκλεισε χαμογελώντας. Εμείς τώρα πρέπει να κοιτάμε μπροστά».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική και εμείς καταφέραμε να την αλλάξουμε. Από τον πρώτο άνθρωπο μέχρι τον τελευταίο έχουμε το ίδιο σκεπτικό. Είμαστε μια οικογένεια και μέσα και έξω από το γήπεδο και αυτό νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό. Αυτό που θα κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε».

Για τους στόχους του και όσα πήρε τη φετινή χρονιά: «Οι στόχοι μου είναι να βοηθάω την ομάδα. Θέλω να μετατρέψω τα μειονεκτήματα μου σε πλεονεκτήματα. Χρόνο με το χρόνο ένας ποδοσφαιριστής γίνεται καλύτερος. Εγώ σε μια πολύ ιδιαίτερη ποδοσφαιρική χρόνια έγινα πιο σοφός και πήρα περισσότερες εμπειρίες».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.