Μαχλάς στο Capitano: Το ευχαριστώ στον κόσμο και ο ΟΦΗ του παρελθόντος

13:17 | 11/04/2020

Τι δήλωσε το «κοπέλι» για την ανάδειξη του ως κορυφαίος επιθετικός στο poll του Capitano.gr και τι είπε για τον εφετινό ΟΦΗ

Ο κόσμος μίλησε… Η συμμετοχή του στην ψηφοφορία, που διοργάνωσε το Capitano.gr, ήταν μεγάλη. Και αποφάνθηκε πως ο καλύτερος όλων είναι ο Νίκος Μαχλάς.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ομίλου μαζί με τον Νίκο Νιόπλια (με 75 γκολ) κατέκτησε με άνεση τον τιμητικό, αν μη τι άλλο, τίτλο.

Έπαιξε στην ομάδα του Ηρακλείου το διάστημα από το 1990 μέχρι το 1996 και από το 2004 έως το 2006. Έγινε γνωστός στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα από την παρουσία του στον ΟΦΗ και ακολούθησε τεράστια καριέρα, με σημαντικότερη στιγμή την ανάδειξη του ως κορυφαίος σκόρερ της Ευρώπης το 1998 με τη φανέλα της Φίτεσε, που του χάρισε και το «Χρυσό Παπούτσι».

Ο Μαχλάς μίλησε στο Capitano.gr για το αποτέλεσμα του poll και δεν έκρυψε τη χαρά του, που βρέθηκε στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των φίλων των «ασπρόμαυρων».

«Είναι κάτι πολύ όμορφο σίγουρα για μένα. Κάτι που με γεμίζει με ικανοποίηση, αφού ο κόσμος αναγνωρίζει ότι και εγώ έχω προσφέρει στον ΟΦΗ.

Νομίζω, πάντως, πως από την ομάδα έχουν περάσει πολλοί σπουδαίοι παίκτες και πολλοί μεγάλοι επιθετικοί.

Οι ποδοσφαιριστές με την παρουσία τους δημιουργούν και κρατούν ζωντανή την ιστορία ενός συλλόγου.

Αισθάνομαι ευγνώμων, που ξεκίνησα την καριέρα μου από τον ΟΦΗ και μετά πέτυχα ό,τι πέτυχα. Πήρα αρκετά και νομίζω ότι έδωσα και εγώ από την πλευρά μου στην ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος του Hρακλειώτικου συλλόγου.

«Έχουν μπει οι βάσεις για να θυμίσει ξανά τον ΟΦΗ της δικής μας εποχής»

ΜΑΧΛΑΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ.jpg#asset:193017


Ο Νίκος Μαχλάς αναφέρθηκε και στη φετινή παρουσία της ομάδας του Γιώργου Σίμου στην Super League και επεσήμανε πως τα πήγε περίφημα. Αναλυτικά υποστήριξε:

«Ήταν μια εκπληκτική αρχή στη νέα εποχή, παρά τα κάποια σκαμπανεβάσματα. Έχουν μπει οι βάσεις για να γίνει δυνατή και πάλι η ομάδα και να θυμίσει ξανά τον ΟΦΗ της δικής μας εποχής.

Έχει πλέον όλες τις δυνατότητες για να θυμίσει τον ΟΦΗ του παρελθόντος και να πάει ακόμη καλύτερα. Διαθέτει μια πολύ δυνατή διοίκηση, ο κόσμος στηρίζει την προσπάθεια, ένα καλό προπονητή και ένα εξαιρετικό τιμ.

Ο ΟΦΗ δείχνει ότι μπορεί να έχει και συνέχεια και είμαστε τυχεροί όλοι εμείς που τον παρακολουθούμε».

«Να τηρούμε τα μέτρα»

ΜΑΧΛΑΣ_ΣΑΜΑΡ.jpg#asset:47920

Η… κουβέντα φυσικά δε θα μπορούσε να μην πάει στο θέμα που ταλαιπωρεί σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη. Ο Νίκος Μαχλάς τόνισε πως πρέπει να τηρούμε τα μέτρα για να «νικήσουμε» τον κορωνοϊό.

«Είναι κάτι νομίζω που δεν το περιμέναμε. Δεν πιστεύαμε ότι θα εξελιχθεί έτσι. Εμείς, βέβαια, είμαστε να το πω κάπως τυχεροί, καθώς η ελληνική κυβέρνηση αντέδρασε γρήγορα και πήρε τα απαραίτητα μέτρα.

Μ’ αυτό τον τρόπο προστατέψαμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Πρέπει να τηρούμε τα μέτρα αυτά, προκειμένου ν’ αποφύγουμε όσο γίνεται πιο ανώδυνα αυτή τη δύσκολη κατάσταση, που έχει χτυπήσει όλη την ανθρωπότητα», είπε ο παλαίμαχος φορ του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Top-10 ΟΦΗ: Οι ξένοι που «έλιωσαν» την φανέλα

Οι «κανονιέρηδες» του ΟΦΗ

Poll: Αυτόν ψηφίσατε κορυφαίο επιθετικό στην ιστορία του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.