Μάγγος στο Capitano.gr: «Αυτά μου είπε ο Δώνης μετά το 2-2»

20:07 | 05/12/2018

Ο Γιάννης Μάγγος και ο Στέφανος Μαρτσάκης μίλησαν στο Capitano.gr για το ιστορικό 2-2 επί του Παναθηναϊκού.

Η 5η Δεκεμβρίου 2018 θα προστεθεί ως σημείο αναφοράς στη μακρά ιστορία του ΟΦΙεράπετρας. Το 2-2 επί του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο και έτσι όπως αυτό ήρθε, δημιουργεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο υπερηφάνειας για την ομάδα της Ιεράπετρας και τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί.

Ακόμα και ο πιο αισιόδοξος φίλος της ομάδας δεν θα περίμενε ότι ο Παναθηναϊκός της Super League, ένα μεγαθήριο του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα χρειαζόταν γκολ στο 94' για να κάμψει την αντίσταση μίας ομάδας της Γ' Εθνικής. Ακόμα κι αν αυτή η ομάδα είναι ο ΟΦΙ που πάει «τρένο» στον 5ο όμιλο και μετρά ένα απίστευτο σερί αήττητων αγώνων.

Ο προπονητής των «μελανόλευκων», Γιάννης Μάγγος και ο χανιώτης μεσοεπιθετικός της ομάδας, Στέφανος Μαρτσάκης, μοιράστηκαν τις πρώτες τους σκέψεις στο Capitano.gr μετά το χιτσκοκικό 2-2 του ΟΑΚΑ.

«Αν μου έλεγαν ότι θα έφερνα 2-2 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θα ήμουν στενοχωρημένος θα τους έλεγα τρελούς. Ή, για να στο θέσω αλλιώς, αν μου έλεγαν πριν από το παιχνίδι ότι μέχρι το 94' ο ΟΦΙ θα είναι μπροστά στο σκορ και θα τρώει γκολ στις καθυστερήσεις και ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα το πανηγύριζε έξαλλα, θα τους έλεγα 'παιδιά ξεχάστε το, αυτό είναι τρελό όνειρο'», τόνισε στο Capitano.gr ο εκ των πρωτεργατών αυτής της επιτυχίας, ο προπονητής του ΟΦΙ, Γιάννης Μάγγος, ο οποίος λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσε να κρύψει τα συναισθήματά του: 

«Είναι κάτι απίστευτο αυτό που συνέβη. Να, όμως, που έγινε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, έκαναν μεγάλη προσπάθεια και έγραψαν ιστορία. Μπράβο σε όλους για αυτό που κατάφεραν, είμαι υπερήφανος».

Η επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν δέχεται τα εγκωμιαστικά σχόλια του αντιπάλου: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τα καλά τους λόγια. Μου έδωσαν συγχαρητήρια μετά το ματς. Αρεσε στον κ.Δώνη η τακτική προσέγγιση από την ομάδα μου και τα τρεξίματα που είχαμε. Είναι τιμή μας τα λόγια του. Τώρα, όμως, κοιτάμε μπροστά. Για εμάς το κύπελλο είναι γιορτή και τίποτε άλλο». 

Οσον αφορά στην εικόνα του αγώνα και αν θεωρεί άδικο το αποτέλεσμα, ο Γιάννης Μάγγος υπογράμμισε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στο τελευταίο τέταρτο. Είχε κατά κράτος την υπεροχή, αλλά νωρίτερα εμείς ήμασταν καλοί. Είχαμε ευκαιρίες να το κάνουμε και 1-3. Σήμερα μας γνώρισε όλη η Ελλάδα και είδε τη δουλειά που γίνεται στον ΟΦΙεράπετρας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι».

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Μαρτσάκης, μιλώντας στο Capitano.gr, στάθηκε στην ομάδα του και την εφετινή της δύναμη: «Ο ΟΦΙ είναι για μεγάλα πράγματα. Πραγματοποιήσαμε μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε ένα από τα μεγαθήρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αποδείξαμε ότι αυτή η ομάδα κοιτάζει ψηλά. Είμαι υπερήφανος για τον ΟΦΙ και τους συμπαίκτες μου, πολλά μπράβο σε όλους. Είναι κάτι σπουδαίο αυτό που κάναμε, αλλά από αύριο πρέπει να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα. Το πρωτάθλημα είναι για εμάς ο μεγάλος στόχος. Το κύπελλο ήταν απλά γιορτή».

Διαβάστε ακόμη:

* Παναθηναϊκός-ΟΦΙ 2-2

* Δείτε τα γκολ του αγώνα

* Το απίστευτο σενάριο που στέλνει σε μπαράζ Παναθηναϊκό-ΟΦΙ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.