Μαγκουάιρ: Ξόδεψε στη Μύκονο 70.000 ευρώ σε πέντε ώρες!

16:44 | 23/08/2020

​Πριν το ξύλο με τουρίστες και αστυνομικούς στη Μύκονο ο Χάρι Μαγκουάιρ ξόδεψε μια περιουσία για αστακούς, μπριζόλες και σαμπάνια σε μόλις πέντε ώρες

Ο Χάρι Μαγκουάιρ και η παρέα του φαίνεται να ξόδεψαν 63.000 λίρες ή διαφορετικά 70.400 ευρώ μέσα σε μόλις πέντε ώρες στη Μύκονο πριν από τη σύλληψή τους.

Αυτό αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun, σημειώνοντας ότι την Τρίτη ο 27χρονος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασκέδασε με την παρέα του σε διάσημο εστιατόριο-μπαρ του νησιού, καταναλώνοντας ακριβές σαμπάνιες και τρώγοντας αστακούς.

«Οι τεράστιες δαπάνες τους περιλάμβαναν ένα μπουκάλι Dom Perignon Brut 2002 αξίας 20.120 ευρώ, ένα μπουκάλι Armand de Brignac Champagne 19.000 ευρώ, συν 840 ευρώ για τρία μπουκάλια Jack Daniel’s. Η παρέα άφαγε αστακούς αξίας 1.340 ευρώ, επτά μπριζόλες ribeye αξίας 916 ευρώ, καθώς και ελληνικές πιατέλες μεζέδες και ρολά βοδινού Wagyu. Ο Μαγκουάιρ έπινε κυρίως μπύρα», ανέφερε το δημοσίευμα της Sun.

«Το επόμενο απόγευμα, τα πράγματα πήραν μια πιο άσχημη στροφή όταν ο Χάρι Μαγκουάιρ και οι φίλοι του πήγαν σε ένα άλλο μπαρ στη Μύκονο, όταν μία ομάδα οπαδών άρχισε να τον βρίζει. Οι μάρτυρες ισχυρίστηκαν, επίσης, ότι έκαναν ανατριχιαστικές αναφορές στην καταστροφική αεροπορική καταστροφή του Μονάχου του 1958. Ο Μαγκουάιρ ισχυρίζεται ότι μπέρδεψε τους αστυνομικούς με τους επιτιθέμενους φιλάθλους και τους χτύπησε», συμπληρώνει στο δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα.

Όπως αναφέρει επίσης η Sunday Mirror, ο Χάρι Μαγκουάιρ ίσως χρειαστεί να πληρώσει 90.000 λίρες ή διαφορετικά 100.580 ευρώ, προκειμένου να αποφύγει τη φυλάκιση. «Εάν κριθεί ένοχος, θα μπορούσε ενδεχομένως να καταδικάσει μια πιθανή ποινή τριών ετών, καταβάλλοντας μισθούς μισής εβδομάδας (σ.σ: ο εβδομαδιαίος μισθός του είναι 190.000 λίρες)», τονίζει η εφημερίδα.«Η μέγιστη θεωρητικά ποινή μπορεί να είναι έως επτάμισι χρόνια. Είναι κατανοητό ότι το σύνολο θα ήταν πιθανότατα τρία χρόνια. Ωστόσο, στο ελληνικό ποινικό σύστημα οποιαδήποτε ποινή έως και τρία χρόνια μπορεί να εξαγοραστεί, πράγμα που σημαίνει ότι ο κ. Μαγκουάιρ μπορεί να πληρώσει ένα καθορισμένο ποσό για να αποφύγει τη φυλακή», ανέφερε στη Mirror o Έλληνας δικηγόρος, Παναγιώτης Πετρόπουλος, αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθερος ο Μαγκουάιρ

Μαγκουάιρ: Το video της μεταγωγής του στον εισαγγελά Σύρου

O «άτακτος» Μαγκουάιρ: Η καταδίωξη στη Μύκονο και η απόπειρα χρηματισμού

Μαγκουάιρ - Μύκονος: Επιβεβαιώνει τη σύλληψη η Μάντσεστερ

Συνελήφθη στη Μύκονο ο Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.