Μακριά από το «Γεντί Κουλέ»... σαν στο σπίτι του!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ κράτησε το μηδέν στην άμυνα μετά από 18 ματς και έφτασε τις τρεις εκτός έδρας νίκες

Ο ΟΦΗ έφυγε με τη νίκη από την έδρα της ΑΕΛ φτάνοντας τις 4 συνολικά μετά από 12 αγωνιστικές.

Αυτή ήταν η τρίτη εκτός έδρας επιτυχία του Ομίλου μετά τα διπλά σε Λαμία και Βόλο, σε αντίθεση με την έδρα του που δεν τα πάει το ίδιο καλά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Γιώργου Σίμου, η οποία ειρήσθω εν παρόδω κράτησε το μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά μετά από 18 ματς, έχει τρεις νίκες εκτός στο εφετινό πρωτάθλημα και μόλις μία στο «Γεντί Κουλέ» (το 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα). Μάλιστα, αν αναλογιστούμε ότι στα ματς με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης οι ήττες ήρθαν με τον τρόπο που ήρθαν, η κρητική ομάδα θα μπορούσε να είχε ακόμα καλύτερη συγκομιδή μακριά από το νησί. Ο Σίμος έδωσε την εξήγηση γι' αυτό και στάθηκε στην απουσία του κόσμου από το «Θ.Βαρδινογιάννης» που έχει στερήσει ένα μεγάλο μέρος της δύναμης του ΟΦΗ.

Την τελευταία αγωνιστική του α' γύρου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη και έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τρίποντο στο σπίτι του και να πάρει μία σπουδαία νίκη που θα τον εκτοξεύσει ψυχολογικά και παράλληλα να τη συνδυάσει με αυτή επί της ΑΕΛ για να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ.

Τα εκτός έδρας ματς του ΟΦΗ εφέτος:

Λαμία-ΟΦΗ 1-2

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-0

Αστέρας Τρ.-ΟΦΗ 1-0

ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-1

Βόλος-ΟΦΗ 1-4

ΑΕΛ-ΟΦΗ 0-1

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: INTIME

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.