Μανγκαλά: «Δεν είναι αστείο…»

07:52 | 18/03/2020

Ο αμυντικός της Βαλένθια μίλησε για τον κορωνοϊό.

Ο Ελιακίμ Μανγκαλά βρέθηκε θετικός στον ιό και έδωσε συνέντευξη στην L'Equipe κατά τη διάρκεια της καραντίνας στο σπίτι του.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός τόνισε πως το πράγμα δεν είναι αστείο και άπαντες πρέπει να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας για να περάσει η πανδημία.

Αναλυτικά δήλωσε: «Δεν είναι όλοι τυχεροί να έχουν λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα. Ενδεχομένως, είμαστε όλοι ο κίνδυνος. Ακόμη και αν δεν έχετε συμπτώματα, μπορείτε να είστε ένας κίνδυνος, είναι ένας κίνδυνος. Είμαι ένα παράδειγμα.

Αυτό που συμβαίνει εδώ και αρκετές εβδομάδες στην Ιταλία συμβαίνει με εμάς. Δεν είναι αστείο! Δεν μπορούμε να πάμε σε ένα πάρκο, σαν να μην συνέβαινε τίποτα, δεν θα σταματήσουμε έτσι την επιδημία.

Η πραγματικότητα είναι ότι η μόνη λύση είναι η συγκράτηση. Όταν μου είπαν για τα μέτρα περιορισμού, την προθεσμία των δεκατεσσάρων ημερών, το γεγονός ότι έπρεπε να κρατήσω τα παιδιά μου μακριά, κατάλαβα ότι δεν ήταν αστείο

Είμαι τυχερός, έχω ένα σπίτι όπου η οικογένειά μου μπορεί να παραμείνει απομονωμένη. Έχω μηδενικά συμπτώματα, οπότε μπορώ να συνεχίσω να στηρίζω τον εαυτό μου. Μας έδωσαν ένα πρόγραμμα. Με μια μάσκα, βγαίνω στον κήπο μου για να συνεχίσω την προπόνηση. Και μετά βλέπω ντοκιμαντέρ, ταινίες, παίζω βιντεοπαιχνίδια. Υπάρχει Netflix, και διάβασμα επίσης».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.