Μανουσάκης, η πρώτη απώλεια του Εργοτέλη

Betsson Super League 2

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο πρώτος σκόρερ του Εργοτέλη δεν θα συνεχίσει και του χρόνου με την ομάδα του Ηρακλείου - ''σειρήνες'' από Superleague και εξωτερικό

Τις προηγούμενες ημέρες αναλύσαμε το τι ισχύει με τα 12 συμβόλαια που ολοκληρώνονται στον Εργοτέλη αυτό τον μήνα και την αναγκαιότητα της διατήρησης του βασικού κορμού ενόψει της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ελεύθεροι μένουν οι Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Ποζατζίδης, Κατσούρι, Πέιος, Μπουτσάκης,Μπουρσέλης,Τσέλιος, Μανουσάκης, Κουατένγκ και Μπότε. Οι περισσότεροι βασικοί και αναντικατάστατοι. Δεδομένα δεν θα συνεχίσουν όλοι, ενώ οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει τα τελευταία 24ωρα, λίγο μετά την άφιξη του Γιώργου Τουτζάρη από την Αίγυπτο. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ενημερωθεί για την πρόταση της ομάδας είναι ο Κυριάκος Μαζουλουξής, ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα.

Από την άλλη, εκτός απροόπτου, ο Γιώργος Μανουσάκης δεν θα συνεχίσει στον Εργοτέλη. Ο 23χρονος επιθετικός προέρχεται από την καλύτερη του χρονιά, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν, σημείωσε 10 γκολ (27 ματς), μοίρασε 4 ασίστ, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και 2oς της κατηγορίας. Όπως είναι λογικό και ήταν αναμενόμενο, οι προτάσεις προς τον ίδιο είναι αρκετές, από Ελλάδα αλλά και από εξωτερικό, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Capitano.gr.

Mάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα ''Πατρίς'', μια από τις ομάδες είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα έχει πολύ καλή πρόταση από την ομάδα της Ηπείρου.

Ο ίδιος δεν δείχνει να βιάζεται ενώ πιθανότατα μέσα στο επόμενο 15ημερο θα έχει καταλήξει στην ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, με τους ''κιτρινόμαυρους'' - όπως είναι λογικό - να μην μπορούν να ''ματσάρουν'' τις προσφορές από ομάδες της Superleague και τους εξωτερικού. Πάντως, το ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνει πρόταση ανανέωσης από τον Εργοτέλη, μέχρι στιγμής, προς τον ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣHΣ:

Τα συμβόλαια που «καίνε»: O Μπάτζιος, ο Μπουτσάκης και τα άλλα παιδιά...

Μαζουλουξής: «Σε συζητήσεις με τον Εργοτέλη, όλα είναι πιθανά»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.