Μαντσίνι: «Ήταν το 'Α' για τον Άλκη, μου είχαν πει πως είχε φωτογραφία μου στο κινητό τους»

SMS
08:47 | 13/02/2023

O Ντάνιελ Μαντσίνι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ανέφερε τον λόγο για τον οποίο αφιέρωσε το τέρμα του στον Άλκη Καμπανό.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να πετυχαίνει το πρώτο γκολ για τους πράσινους. Ο Αργεντινός εξτρέμ αφιέρωσε το γκολ του στον Άλκη Καμπανό και στις δηλώσεις του στη NOVA εξήγησε τον λόγο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Καταλαβαίνετε πως έπαιξα κόντρα στην ομάδα που αναδείχτηκα και μου πρόσφερε πολλά. Σκόραρα επίσης αλλά είμαστε όλοι επαγγελματίες και αυτή είναι η πορεία μας".

Για την αντίδραση του μετά το γκολ και το τι έδειξε;

"Καταρχήν θα ήθελα να μιλήσω για τον σεβασμό. Ήταν το άλφα για τον Άλκη το παιδί το οποίο χάθηκε άδικα και μου είχαν πει πως στο τηλέφωνο είχε μια φωτογραφία δική μου. Οπότε ότι έκανα βγήκε με όλη μου τη συμπάθεια".

Για το αν θα αλλάξει το κλίμα η νίκη αυτή;

"Σίγουρα την χρειαζόμασταν και τι θέλαμε. Είναι η αλλαγή για να συνεχίσουμε τη μάχη μας για το πρωτάθλημα. Είναι ένα έναυσμα και να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν και του πρωταθλήματος".

Για το τι είναι αυτό που τον οδήγησε στον Παναθηναϊκό;

"Όπως έχω πει είχα διάφορες προτάσεις αλλά όταν ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν αμφέβαλα στιγμή και πίστεψα πως αυτό είναι το καλύτερο και την οικογένεια μου και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Παναθηναϊκό".

Για την πάσα του Ιωαννίδη στον γκολ;

"Όταν είδαμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό το χώρο που είχε δημιουργηθεί δεν σταμάτησα ούτε λεπτό ήμουν πεπεισμένος πως αν μου έδινε την ασίστ θα έκανα το γκολ, το εκμεταλλεύτηκα και σκόραρα".

Για την παράδοση των Αργεντινών ποδοσφαιριστών που διέπεπρεψαν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

"Ναι βεβαίως γνωρίζω πως πέρασαν αρκετοί παίκτες από την Αργεντινή, παίκτες που έγραψαν ιστορία και θέλω και εγώ βήμα-βήμα να δώσω τον καλύτερο μου Μαντσίνι".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.