Μαρινάκης - ΑΟΤ: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «γάμου»

SMS
09:23 | 31/10/2019

Πως έφτασαν σε συμφωνία οι δύο πλέυρές

Παρά το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες ο Πέτρος Μαρινάκης ανακοινώθηκε από την ομάδα του ΑΟΑΝ, ως βοηθός του Ανδρέα Σκέντζου, δεν έμεινε για πολύ στον Άγιο Νικόλαο. 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής αποτελεί εδώ και λίγες ώρες τον νέο προπονητή του ΑΟΤ. Το τυπικό ανακοινώθηκε χθες (Τετάρτη) από την ομάδα του Τυμπακίου, γεγονός που όσοι γνώριζαν θεωρούσαν ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών μάλλον... άργησε να επικυρωθεί.

Άλλωστε, πριν την συμφωνία του με τον ΑΟΑΝ, ο Πέτρος Μαρινάκης είχε συναντήσεις με τους ανθρώπους του ΑΟΤ για το κομμάτι των ακαδημιών, με την παρουσία του Μιχάλη Κουτεντάκη στον πάγκο της ανδρικής ομάδας για χρόνια, να μην αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις. Όμως, η παραίτηση του έμπειρου τεχνικού μετά το ματς με τον Ζαρό, ''έστρεψε'' την διοίκηση του ΑΟΤ προς των παλαίμαχο άσο. Ο Μαρινάκης έψαχνε μια θέση σαν πρώτος προπονητής, το περιβάλλον του συλλόγου ήταν θετικό γι αυτόν και κάπως έτσι ήρθε ο ''γάμος''.

Σημαντική παράμετρος και η παρουσία του Θανάση Κολιτσιδάκη, ο οποίος ηγείται των ακαδημιών του συλλόγου σε μια σοβαρή προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα και μάλιστα, ο ίδιος είχε μιλήσει στο Capitano.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κολιτσιδάκης: Ο ΑΟΤ, οι ακαδημίες και η ευχή για το Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Μαρινάκης στο Capitano.gr: «Ο ΟΦΗ όπως τότε...»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.