«Ματιές» και στη νέα χρονιά…

08:10 | 13/05/2019

Μπορεί στον ΟΦΗ να βρίσκονται σε απόλυτη προτεραιότητα τα μπαράζ, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» έχουν ξεκινήσει να… δουλεύουν και την ερχόμενη περίοδο.

Το «τώρα» σαφώς και απασχολεί περισσότερο τον Όμιλο, καθώς η παραμονή στη Super League δεν έχει επιτευχθεί, κάτι που κρατάει άπαντες σε εγρήγορση.

Η σωτηρία θα κριθεί στα δύο παιχνίδια με τον δευτεραθλητή της Football League και το βασικό ζητούμενο για το σύνολο του Χάιμε Βέρα είναι φυσικά να… τελειώσει τη δουλειά και να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία.

Η προσπάθεια των τελευταίων μηνών είναι σημαντική και, βεβαίως, η επιβράβευση της θα έρθει με την παραμονή. Η προσοχή, επομένως, είναι στραμμένη στους «τελικούς» που ακολουθούν-άγνωστο πότε- για να κλείσει επιτυχημένα μια αρκετά αλλοπρόσαλλη περίοδος.

Από την  άλλη πλευρά, πάντως, η διοίκηση έχει αρχίσει να ρίχνει… ματιές και στην επόμενη μέρα. Η κατηγορία που θα παίζει ο ΟΦΗ την καινούργια σεζόν θα διαδραματίσει σίγουρα το δικό της σπουδαίο ρόλο στη διαμόρφωση των δεδομένων, όμως οι αρχικές κινήσεις γίνονται σιγά-σιγά.

Το πλάνο υπάρχει και όσο κι αν οι εξελίξεις με τη σωτηρία θα επηρεάσουν τα πράγματα, ο Όμιλος θα προχωρήσει με βάση τα βήματα που έχουν χαραχτεί και η πορεία του είναι δύσκολο πια ν’ ανακοπεί.

Κομμάτια, δηλαδή, οργανωτικής φύσεως κυρίως απασχολούν στην παρούσα φάση τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Και αυτό γιατί όλοι επιθυμούν, όποιο κι αν είναι το φινάλε την χρονιά αυτή, η ομάδα να μπει στην ερχόμενη κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις και όσο γίνεται πιο έτοιμη. 

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο δεν αφήνουν πλέον τίποτα στην τύχη, αφού και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει προβλεφθεί, ώστε τα πάντα να κυλούν… ρολόι.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυνατά πιο δυνατά: Ο χορός του ΟΦΗ για τη μεγάλη άνοδο

Ο ΟΦΗ στη Β' Εθνική!

Ράλλης: «Ανεπανάληπτο το δέσιμο αυτής της ομάδας»

Τα μπλουζάκια των θριαμβευτών

Δείτε το live της αναμέτρησης

Θύμισαν Γεντί Κουλέ τα Δύο Αοράκια

Βραβεύσεις και αποθέωση στα Δύο Αοράκια

Η φιέστα των θριαμβευτών

Η απονομή και οι πανηγυρισμοί στα Δύο Αοράκια

Τα συγχαρητήρια του Λαμπρινού στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.