«Μαύρη» πρεμιέρα για τις κρητικές ομάδες

17:11 | 07/11/2021

Έπειτα από την Σαββατιάτικη ήττα του Εργοτέλη στη Ρόδο, μόνο τα Χανιά έσωσαν στο τέλος τα προσχήματα στην 1η αγωνιστική της Superleague 2

Δεν ήταν και η καλύτερη πρεμιέρα για τις κρητικές ομάδες στην Superleague 2. Τουναντίον. Έπειτα από την ήττα του Εργοτέλη στη Ρόδο μόνο τα Χανιά στο 96' έσωσαν τα προσχήματα και απέσπασαν την ισοπαλία στο Αιγάλεν (ρεπό ο ΟΦΗ).

Στο Αιγάλεω, η ομώνυμη ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 4' με τον Τριματά και στο 96' έπειτα από κεφαλιά πάσα του Κολλά ο Βασιλόγιαννης με κεφαλιά ισοφαρίζει 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα

Στο Παγκρήτιο, ο Ηρόδοτος ηττήθηκε από τον Διαγόρα με 1-2. Οι φιλοεξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-0 με πέναλτι του Κουικουρούδη, απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο πρώτο μέρος ο Χατζησάββας όμως στο 76' ο Σινκ ''πάγωσε'' το Παγκρήτιο και έτσι η ομάδα της Ρόδου κέρδισαν με 2-1 και η ομάδα του Ηρακλείου ξεκίνησε με το αριστερό.

Στο Ρέθυμνο, ο Σταμάτης στο 29' έβαλε μπροστά την ΑΕ Καραϊσκάκης, με την Επισκοπή να προσπαθεί για την ισοφάριση όμως έμεινε τελικά το 0-1.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του Β' ομίλου

  • Ρόδος - Εργοτέλης 1-0
  • Κηφισιά - Παναθηναϊκός Β' 2-0
  • ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα 1-0
  • Καλλιθέα - Ζάκυνθος 3-0 α.α
  • Αιγάλεω - Χανιά 1-1
  • Ηρόδοτος - Διαγόρας 1-1
  • Επισκοπή - Καραϊσκάκης 0-1
  • Λεβαδειακός - Αστέρας Βλαχιώτη 2-1

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αλεξόπουλος*): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος (66' Πιαστόπουλος), Τριμμάτης, Αρναρέλλης (63' Καββαδίας), Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης.

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κατσιμήτρος, Καμαρά (78' Κογιέτε), Ζιούλης (54' Κολλάς), Καψάλης, Πατάπης, Τσαμούρης (78' Παντεκίδης), Κάρλος, Βασιλακάκης, Μπαΐροβιτς, Βάρκας (64' Κόλα), Βασιλόγιαννης.

------

ΕΠΙΣΚΟΠΗ(Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες Εμπόι, Ντεμέτριους, Πολυχρόνης, Σταθόπουλος, Νταρζίσιο, Νοικοκυράκης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Τζουγκάνοβιτς): Χουαντάνου, Ταμπάς, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Γουανγκέιγουα, Δερμιτζάκης Σταματής, Ναζίμ, Βαφειάδης,

-------

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Δημίζας, Αρναούτογλου, Βρεττός, Καντέ, Κοιλιάρας, Ρουσσάκης, Μπολάκης, Αποστολίδης, Χαλκιαδάκης, Κόρτσαμ, Χατζησάββας

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπίντσης, Τοπάλ, Τάτσης, Γιώργου, Ρουγκαλάς, Πίσπας, Λαμπρής, Κουϊρουκίδης, Ζιούνης, Μπαστιάνος, Μουμίν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.