Με 0/3 θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα!

08:44 | 01/06/2022

Οι υποθέσεις Βούρου, Λάμπρου και Φελίπε προκαλούν προβληματισμό και ερωτηματικά. Γράφει ο Δ. Καρυωτάκης.


Του Δημήτρη Καρυωτάκη


Όλοι ξέρουμε πως η χρονιά για τον ΟΦΗ άφησε μια στυφή γεύση στον κόσμο του, που είδαν και τα play off να μην επιτυγχάνονται και η ομάδα να στραπατσάρει το αγωνιστικό της πρόσωπο ιδίως με το κάζο του 5-0 στο Βόλο.

Η χρονιά έκλεισε όπως έκλεισε, δηλώσεις εξ Αμερικής έγιναν για την οριοθέτηση των (υψηλών) στόχων για τη νέα χρονιά, ωστόσο επειδή έχει χαθεί τα προηγούμενα χρόνια η εμπιστοσύνη στις επιλογές εκείνων που φέρνουν τους παίκτες στην ομάδα, ο κόσμος παρακολουθεί με δυσπιστία αν όχι με αρνητική διάθεση τον όποιο σχεδιασμό.

Δυστυχώς τα πλάνα του Νιόπλια περνούν κι από την παραμονή στην ομάδα τριών παικτών που ο καθένας για τους λόγους του, είναι από (τους όχι πολλούς) που σε έκαναν να χαμογελάς για την περσινή αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Ο Βούρος για τη συνέπεια, την αξιοπιστία, τη μαχητικότητα και την ηγετική φιγούρα του, που ειδικά στο χώρο της άμυνας θα πρέπει να πάμε πολλά χρόνια πίσω για να βρούμε κάτι αντίστοιχο. Ο Φελίπε γιατί αν και μετά τον τραυματισμό του ερχόμενος ως δανεικός σε ένα ξένο περιβάλλον, μας θύμισε πως είναι οι γκολτζήδες που έχουν το αισθητήριο του φορ, κάτι που είχαμε μόνο από την (μακρινή πια) περίοδο Φιγκειρέντο. Και ο δανεικός επίσης Λάμπρου, που και γκολ έβαλε και παίκτης που αρέσκεται να βλέπει η εξέδρα και παρά την όχι και τόσο σταθερή απόδοση του, ήταν ένας ποδοσφαιριστής που έκανε σε πολλά ματς τη διαφορά στην επίθεση.

Αυτή τη στιγμή και οι τρεις είναι στον «αέρα»! Για Φελίπε, ήλθαν οι δηλώσεις του πως δεν βλέπει το μέλλον του στον ΟΦΗ. Για Λάμπρου ήλθαν τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από τη Λέγκια Βαρσοβίας και με γνωστή την πρόθεση του να παίξει στο εξωτερικό, πολύ δύσκολα θα μείνει, άσε που δεν σου ανήκει κιόλας. Για τον Πραξιτέλη Βούρο ήλθαν τα δημοσιεύματα για Παναθηναϊκό, η πιάτσα βοά και όσο δεν υπάρχει εξέλιξη τόσο μας ζώνουν τα φίδια!

Αν έτσι έχουν τα πράγματα τρεις από τους πυλώνες σου (ο καθένας για τους δικούς του λόγους και χωρίς να έχει ευθύνη η ομάδα αφού και υπέρβαση έκανε στην πρόταση για Βούρο και δεν μπορεί να κρατήσει παίκτες αν θέλουν να φύγουν) θα πρέπει να αντικατασταθούν. Δεν είναι εύκολο, προφανώς δεν είναι αδύνατο. Ουδείς αναντικατάστατος, τρεις βέβαια είναι θέμα!

Αυτό που κυρίως προβληματίζει τον κόσμο είναι αν υπάρχει διάθεση για υπέρβαση και όχι για λύσεις τύπου Τάϊρον Κόνραντ του Εργοτέλη που δείχνουν και πάλι να αγοράζει η ομάδα από τα χαμηλά ράφια της αγοράς. Επίσης αν οι έχοντες τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη μεταγραφική πολιτική της ομάδας έχουν σενάριο B, όταν τα τρία προηγούμενα χρόνια και το σενάριο A σήκωνε πολύ συζήτηση!

Ας μην προτρέχουμε, ας περιμένουμε κι ας ελπίσουμε πως αυτή τη φορά θα μας διαψεύσουν ευχάριστα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το κρίσιμο θέμα με τον Βούρο και το στοίχημα του ΟΦΗ

«Πρόταση της Λέγκια για τον Λάμπρου»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.