Το κρίσιμο θέμα με τον Βούρο και το στοίχημα του ΟΦΗ

Απόψεις

Η εξέλιξη της υπόθεσης του Πραξιτέλη Βούρου θα διαμορφώσει την ανάλογη ψυχολογία ενόψει ενός κρίσιμου καλοκαιριού.

Εν μέσω ανακοινώσεων για τις αποχωρήσεις -τελευταία ήταν αυτή του Κοροβέση, θα ακολουθήσει ο Βάτερμαν, αλλά και άλλοι- ο ΟΦΗ καλείται να διαχειριστεί την κρίσιμη υπόθεση με τον Πραξιτέλη Βούρο. Κρίσιμη γιατί θα παίξει σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό για τη νέα χρονιά και θα δείξει πολλά πράγματα για τη συνέχεια.

Το σημαντικότερο που θα δείξει, αν έχει ευτυχή κατάληξη, είναι πως ο ΟΦΗ επεκτείνει τη συνεργασία του με ένα βασικό μέλος, με έναν εκ των MVP της σεζόν που ολοκληρώθηκε και βάζει τέλος στην όποια παραφιλολογία. Είναι γνωστό εξάλλου πως την Πέμπτη φούντωσαν τα εξ Αθηνών δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, αν και στη διάρκεια της μέρας υπήρξε ξεκάθαρη αλλαγή πλεύσης στο «πράσινο» ρεπορτάζ και μία τάση... να ξεφουσκώσει το θέμα, καταλήγοντας σε μία «διερευνητική επαφή» που δεν προχωράει.

Όπως και να 'χει, αυτή τη στιγμή η υπόθεση είναι στην πλευρά του Πραξιτέλη Βούρου. Ο ΟΦΗ έκανε την πρότασή του -και σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ιδιαίτερα καλή- και επί της ουσίας αυτό που μένει είναι η απάντηση του Έλληνα αμυντικού. Αυτή είναι που θα κρίνει τη συνέχεια στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Δεδομένα ο Όμιλος προχωράει για την απόκτηση ενός στόπερ και μάλιστα αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη «ενδεκαδάτου», αλλά ανάλογα με την εξέλιξη στο θέμα του Βούρου θα δούμε αν θα αποκτήσει και δεύτερο στόπερ.

Η αλήθεια είναι πως η περίπτωση του 27χρονου αμυντικού είναι κρίσιμη. Και δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και με αυτό που θα επιτύχει ο ΟΦΗ αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά και επεκταθεί η συνεργασία μαζί του. Θα δείξει ότι αυτούς που θέλει μπορεί και να τους κρατήσει, όπως έγινε και στην περίπτωση του Μιγκέλ Μεγιάδο με τον ΟΦΗ να εξασφαλίζει ένα νέο συμβόλαιο μαζί του καθιστώντας τον από τους ακριβοπληρωμένους του ρόστερ.

Για τον ίδιο τον Βούρο είναι σημαντικό που βρίσκεται σε μία ομάδα όπου αισθάνεται ασφαλής και ξέρει πως τον θέλουν. Είναι σημαντικό επίσης πως με την πρόταση που του έκανε ο ΟΦΗ του έδειξε πόσο πολύ τον θέλει και πόσο σέβεται και αναγνωρίζει το μέγεθος του αλλά και την παρουσία του στην Κρητική ομάδα.

Σε αυτές τι περιπτώσεις όλα κρίνονται από την επίγευση. Θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Όμιλο να επέλθει συμφωνία με τον παίκτη. Το ίδιο μεγάλο, βέβαια, θα είναι το πλήγμα αν γίνει το αντίθετο. Και ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή, ενόψει ενός κρίσιμου καλοκαιριού όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, θέλει να ξεκινήσει δυνατά και να ανεβάσει την ψυχολογία του κόσμου. Θα είναι μία πρώτη, μεγάλη, νίκη. Οψόμεθα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα δίνει όλα για Βούρο ο ΟΦΗ

Οι προσθήκες, οι αποχωρήσεις και οι... ρεζέρβες

O ΟΦΗ ανακοίνωσε το τέλος με Κοροβέση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.