Με αγωνία περιμένουν τις αποφάσεις για Ταυλαρίδη-Βερόν

SMS
22:22 | 08/10/2020

Η μάχη του ΟΦΗ εκτός γηπέδου με τις περιπτώσεις Ταυλαρίδη-Βερόν

Πέραν του αγωνιστικού κομματιού ο ΟΦΗ περιμένει με αγωνία τις αποφάσεις αναφορικά με τις περιπτώσεις Ταυλαρίδη και Βερόν.

Αναφερόμαστε στις αιτήσεις ποινών από τους πρώην παίκτες της κρητικής ομάδας που απειλούν τον ΟΦΗ, αλλά και την ηρεμία του συλλόγου σε μία περίοδο που όλα βαίνουν καλώς και έχουν μπει στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας το παρελθόν και όσα ταλαιπώρησαν τον σύλλογο.

Την Τετάρτη εκδικάστηκε η προσφυγή του Ματίας Βερόν και την ίδια ώρα εκκρεμεί η απόφαση για τον Στάθη Ταυλαρίδη. Επί της ουσίας δηλαδή, ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή περιμένει τις αποφάσεις του Διαιτητικού για τους δύο συγκεκριμένους πρώην παίκτες της κρητικής ομάδας.

Η πλευρά του ΟΦΗ σε αμφότερες τις περιπτώσεις έκανε το αυτονόητο, θέλησε να αποδείξει δηλαδή ότι η τωρινή ΠΑΕ δεν έχει σχέση με την προηγούμενη.

Πλέον, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις αποφάσεις. Οι επικεφαλής της κρητικής ομάδας αναμένουν με αγωνία, λογικά την επόμενη εβδομάδα, να βγουν οι σχετικές ανακοινώσεις και έπειτα να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις βάσει αυτών. Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα «βραχνά» για τον οποίο ελπίζουν στον ΟΦΗ ότι σύντομα θα καθαρίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτοιμος στην τετράδα «φωτιά»

Πρόγραμμα αποφόρτισης ο Ναμπί


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.