Με αρκετές αλλαγές η ενδεκάδα της Εθνικής

18:41 | 25/03/2021

Ο Τζον Φαν Σιπ γνωστοποίησε την 11αδα που επέλεξε για τον αγώνα με την Ισπανία στη Γρανάδα - Μπακασέτας αντί Γιακουμάκη στην κορυφή

Η Εθνική ομάδα των Ανδρών, ανήμερα της μεγάλης γιορτής της 25ης Μαρτίου, αρχίζει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αποψινός αντίπαλος η ισχυρή Ισπανία που είναι και το φαβορί του ομίλου για την πρώτη θέση. Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στη Γρανάδα, αρχίζει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OPEN και το Cosmote Sport1HD.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ, έκανε γνωστή στους διεθνείς την ενδεκάδα της Εθνικής στον αγώνα με την Ισπανία στη Γρανάδα. Με 4-3-3 η διάτασξη, στο τέρμα θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος με αμυντική τετράδα που θα αποτελείται από τους Μπακάκη, Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Τσιμίκα, από δεξιά προς τα αριστερά. Στην τριάδα των χαφ θα παίξουν οι Ζέκα, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, ενώ οι Λημνιός και Μασούρας θα παίξουν στα δύο άκρα, με τον Μπακασέτα ως "ψευτοεννιάρι" στην επίθεση αντί του Γιακουμάκη.

Ο πάγκος της Ελλάδας: Καπίνο, Διούδη, Κυριακόπουλος, Γιακουμάκης, Φορτούνης, Μαυρίας, Ανδρούτσος, Παυλίδης, Τζόλης, Σβάρνας, Μαυροπάνος και Σιώπης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.