Με επιστροφές η αποστολή του ΟΦΗ

20:37 | 05/03/2022

Επιστρέφουν στην αποστολή οι Μπαλογιάννης και Φελίπε Λουίζ - εκτός Καστάνιος, Γιαννούλης και Τοράλ

Ο ΟΦΗ ''γεμίζει'' με τις επιστροφές στα χαφ καθώς Μεγιάδο, Νέιρα και Ντε Γκουζμάν είναι διαθέσιμοι για το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα, κανονικά στην αποστολή και ο Λουίζ Φελίπε όπως και ο Μπαλογιάννης. Αντίθετα ο τιμωρημένος Γιαννούλης, οι τραυματίες Ουες, Σωτηρίου και Τοράλ όπως και οι Καστάνιος - Σηφάκης λόγω ίωσης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Με τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη να τίθεται και πάλι στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, μετά από απουσία μιας αγωνιστικής και την επιστροφή των Jonathan De Guzman, Miguel Mellado, Juan Neira και Luiz Phellype, ανακοινώθηκε η αποστολή του ΟΦΗ για την αυριανή (6/3) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Στην 22μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Epassy, Waterman, Μανδάς, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Selimovic, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Neira, Μπουζούκης, Στάικος, Mellado, De Guzman, Λάμπρου, van Duinen, Kamau, Durmishaj, Τσιλιανίδης, Phellype.

Eκτός έμεινε ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος εκτίει ποινή λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι τραυματίες, Abdul Weiss και Jon Toral, ο Δημήτρης Σωτηρίου, λόγω ίωσης και οι Βασίλης Σηφάκης και Luc Castaignos.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.