Νέα φανέλα και νέο ξεκίνημα

09:00 | 13/08/2024

Ο ΟΦΗ μετράει αντίστροφα πλέον για την έναρξη της νέας σεζόν με στόχο να αφήσει πίσω την προηγούμενη.

Οι νέες εμφανίσεις άρεσαν, ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών το απόγευμα της Δευτέρας στην εκδήλωση στο «Γεντί Κουλέ» και ο ΟΦΗ μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος και το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ.

Ως είθισται ευχή όλων ήταν να φέρουν γούρι οι νέες φανέλες και βασικά η πρώτη, η οποία παρουσιάστηκε επίσημα χθες μιας και τις υπόλοιπες τις γνωρίζαμε ήδη.

Κοινός παρονομαστής των παικτών του ΟΦΗ, στις δηλώσεις του, ήταν η στήριξη του κόσμου σε αυτό το νέο ξεκίνημα. «Να είμαστε όλοι μαζί και με πολλές νίκες», ήταν το μήνυμα του Χουάν Νέιρα, στα ελληνικά, κατά την παρουσίαση της φανέλας, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και οι ατάκες του Βασίλη Λαμπρόπουλου: «Είναι ωραία, διαφορετική η νέα μας φανέλα και ελπίζω να μας πάει καλά. Πιστεύουμε ότι φέτος θα πάμε καλύτερα, να μας στηρίξει ο κόσμος».

Ο ΟΦΗ μετράει αντίστροφα πλέον για την έναρξη της νέας σεζόν με στόχο να αφήσει πίσω την προηγούμενη και τις πίκρες της και να «χτίσει» από την αρχή κάτι καλό για να κερδίσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Με εκκρεμότητες, φυσικά, τα μεταγραφικά και τις τελευταίες κινήσεις για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.