Με επιτυχία συνεχίζεται το ''IRAKLIO JOUNIOR TOURNAMENT''

10:21 | 29/03/2018

Συνεχίζεται για πέμπτη ημέρα το IRAKLIO JOUNIOR TOURNAMENT 2018 κάτω των 14 ετών, το οποίο, διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. από το περασμένο Σάββατο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν, έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και βρίσκονται ήδη στα ημιτελικά.

Στα διπλά οι αθλήτριες Ελένη Λαζαρίδου και Γεωργία Σαμολαδά, θα διεκδικήσουν αύριο μια θέση στον τελικό, εναντίον των Kaat Coppez (Βέλγιο) και Evelina Teeuwen (Ολλανδία), ενώ στον τελικό θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις Δήμητρα Παύλου (Ελλάδα) και Κλειώ- Μαρία Ιωάννου (Κύπρος).

Στα μονά ο Μητσάκος Θοδωρής θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Mathieu Derache, ο Μάριος Σαμολαδάς τον Rudy Ceccon επίσης από τη Γαλλία, ο Γιώργος Βάλαρης τον Ιταλό Giacomo Noesei, ενώ τα κορίτσια Δήμητρα Πάυλου την Maria Pia Vivencio και η Χανιώτισσα Στελίνα Μαρινάκη την Πολωνή Zuzzana Frankowska.

Η αθλήτρια του Ομίλου Χρυσή Νταμπακάκη, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο consolation (ταμπλό δεύτερης ευκαιρία), ενώ η συνολική της εμφάνιση στο τουρνουά ήταν εξαιρετική αν αναλογιστεί κανείς ότι συμμετέχει για πρώτη φορά στην κατηγορία.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι τελικοί των διπλών θα γίνουν την Παρασκευή 30 και των μονών το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 10:30.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.