Με Γιάννου ο ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο

13:32 | 13/02/2021

Πανέτοιμος ο 31χρονος επιθετικός για το ματς με τους Θεσσαλούς (14/02).

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Βόλο.

Παρά τα πολλά προβλήματα, ο ηρακλειώτικος σύλλογος θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από έξι παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Σίμος δε θα έχει για ακόμη μία φορά όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ωστόσο το μοναδικό ζητούμενο είναι το «τρίποντο».

Το θετικό για τον 43χρονο τεχνικό είναι πως έπειτα από αρκετό καιρό ο Απόστολος Γιάννου βρίσκεται ξανά στις επάλξεις.

Την αποστολή απαρτίζουν 21 παίκτες, με τις απουσίες για άλλο ένα παιχνίδι για είναι σημαντικές. Η σχετική ενημέρωση: «Με τον Απόστολο Γιάννου να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Σίμου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αυριανή (14/2) αναμέτρηση με τον Βόλο στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Αναφορικά με τους τραυματίες, οι Πραξιτέλης Βούρος, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi, Adrian Sardinero, Nazareno Solis και Vahid Selimovic έκαναν θεραπεία. Οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο τιμωρημένος, Juan Neira και οι Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Sturgeon, Souza, Βαφέας, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιάννου, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Castaignos, De Guzman, Κοροβέσης, Μίγγος, Σουρνάκης».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.